Сеир в нета! Николета и Моника Валериева се хванаха за гушите!

1
Добави коментар
lifestylebg.com
lifestylebg.com

Николета Лозанова и Моника Валериева се хванаха за гушите. Месеци след скандала, в който името на моделката бе замесено с това на Валери Божинов, Николета реши отново да атакува, видя LifeStyleBG.com.

В Instagram госпожа Божинова публикува колаж, разкриващ последствията от пластичната хирургия.  Снимката бе коментирана от куп фенове на Ни Ло. И докато едни доволно потриваха ръце, че в колажа ще се припознаят доста от родните красавици, то други открито заявиха, че в същата картинка се вписва и Николета Лозанова.

„Ще изчакаш да си пипна нослето, скулите, брадичката и чак тогава можеш да се изявяваш тука” обърна се към една от коментиращите дами футболната съпруга.

И макар в поста да не се споменава към кого е насочен, Моника Валериева се засегна и не остана длъжна на Николета. „Вместо да злобееш кой колко е естествен или колко операции има…помисли, че въпреки визията, не си била предпочетена”, написа на страницата си във Facebook Моника и директно обяви, че на съперничката й липсва класа. „Но това повярвай ми, не се купува с пари”, завърши Моника.

Дали Николета ще отвърне на удара, предстои да разберем… А как изглеждаше Моника Валериева преди пластичните операции, вижте ТУК>>>