Алисия сложи край на мълчанието! Вижте какво каза при Диков!

1
Добави коментар
lifestylebg.com
lifestylebg.com

„Не желая името ми да бъде замесвано в скандали. Има хора, които обичат сензациите, обърнете внимание на тях”. Това заяви фолк певицата Алисия пред Сашо Диков.

В първото си телевизионно интервю от доста време насам, изпълнителката на „Ара”  призна, че все още води съдебна битка с бащата на сина си Валери Божинов. „Всяка майка иска най-доброто за детето си”, каза Алисия и обясни, че издръжката за която настоява вече 3-та година не е фиксирана, а процент от реалните доходи на Божинов.  „Мога да кажа много неща за Валери, но няма го направя”,заяви Алисия и допълни, че няма за какво да мрази Николета Лозанова.  Истината обаче е, че двете не си говорят.  Имали една-единствена среща, която целяла да изясни отношенията им, но не се получило.

В продължение на 15 минути Сашо Диков се опитва да измъкне от устата на Алисия и името на новия мъж в живота й, но без успех. Единственото признание, което певицата направи бе, че Ники Михайлов е мъжът от новия й клип. „Дали съм с Ники, не е важно. Отношенията ни са такива, каквито ние сме преценили да бъдат”, обобщи Алисия и опроверга твърденията, че Боби Михайлов и Мария Петрова не я харесват. „Не съм останала с такова впечатление. Излизали сме доста пъти заедно”, коментира Алисия, допълвайки, че е щастлива и обичана, а това е най-важното.