Как се прави. Интересни уроци и идеи за украса, подарък, жест-изненада, опаковка или декорация

13
Добави коментар
Alexemotion
Alexemotion

ИДЕИ ЗА ПОДАРЪК, МАТЕРИАЛИ И ДЕКОРАЦИЯ

Наближава Свети Валентин – денят на влюбените. А избрахте ли своя подарък за любимия човек? От „Ракхива” сме готови да помогнем – с идеи за подарък за Св. Валентин, с напътствия как да опаковате подаръка и със съвети за декорация за празника на влюбените. Ще ви научим как да създадете неповторимо усещане за своите специални моменти с любимия човек. 

ИДЕИ ЗА ПОДАРЪК НА ЛЮБИМИЯ ЧОВЕК

При нас ще намерите всички необходими материали за направи си сам бижу. Така вашият специален подарък ще е един единствен и неповторим. По същия начин може да направите талисманчета за любов. Но какво е подаръкът без съкровено послание? Напишете го в своята картичка за Св. Валентин или го сложете в малко шишенце за тайни послания, след това го опаковайте в малка органзена торбичка. Така като истински мореплаватели в океана на Любовта ще намерите пътя за сбъдването на своите съкровени желания.

КАК ДА ОПАКОВАТЕ ПОДАРЪКА ЗА СВ. ВАЛЕНТИН?

Първо правило – с много въображение и любов. Нужно е също добре да познавате предпочитанията на своя любим или любима. Едно е сигурно – опаковката на подаръка трябва да има поне едно сърчице J. Независимо дали ще използвате хартия за Св. Валентин, валентински торбички, текстилни опаковки, натурални опаковки или кутии за Св. Валентин във формата на сърца, не забравяйте да добавите панделка. Вързаните изкусно валентински панделки са нещо много важно като символ, защото и в Библията даже е казано, че онова, което Бог свързва, хората да не развързват. Панделката е неразделна част от всяка валентинка.

КАК ДА НАПРАВИМ ДЕКОРАЦИЯ ЗА СВЕТИ ВАЛЕНТИН?

Ако предвиждате вечеря с любимия човек, то непременно наблегнете на сатенените панделки!

Застелете масата с широка сатенена панделка, без да я вързвате
поставете свещи, украсени с панделки от сатен;
украсете чашите за вино с панделки или сърчица
изрежете салфетките във формата на сърца;
а до тях поставете късметчета в органзени торибички.

Много ефектна украса на стая за Св. Валентин се получава с помощта на тюл или мрежа за цветя, които може да увиете с помощта на тел във формата на сърца.

Очаквайте още много нови идеи за свети Валентин от Ракхива!

Текст: Ракхива