Сидеров: ГЕРБ, БСП и ДПС играят заедно

13
Добави коментар
OnlineGirl
OnlineGirl

„В близките седмици ще се покаже, че ГЕРБ, БСП и ДПС играят заедно. Не знам защо го направиха. Може би печелят време, може би печелят директиви. Всички те се управляват от един център, който е задкулисен и наднационален. Това е световно управление“. Това заяви лидерът на партия „Атака“ Волен Сидеров в предаването „Всяка неделя“ по Нова ТВ.

По думите му историята за удара над полицай е скалъпена и „всичко се гради на една лъжа“. „Когато се скарах със служителката на френското посолство никой от самолета не се намеси и не каза нищо. Тя обиди България когато видя значката ми и първа показа неприязъм и омраза“, обясни Сидеров.

„Не съм удрял полицая. Никога не съм посягал на полицай. Единствено съм отблъсквал ръцете на някого“, коментира лидерът на „Атака“. Той обясни, че такова лъжесвидетелстване може да направи всеки и че има още 12 души, които не са дали показания и това са неговите колеги. Сидеров не посочи кой стои зад скандала, но очаква това да се разбере в скоро време.

„Обидите върху мен бяха насочени, предвидени. Ще ви отговоря скъпи сладкопойни чучулиги, че аз не търпя някой да обижда и да се изказва по този начин. Когато някой покаже неуважение към мен или към нещо българско, аз реагирам“, допълни още той.

Относно изказването на френския посланик за срещата с Волен Сидеров преди години, лидерът на „Атака“ обясни, че не си спомня и според него това е измислена история.

„Понякога имам чувството, че тези хора са жестоки. Те злорадстват и се радват на страданията на другите“, заяви Сидеров за хората които стоят зад „скалъпената история“.  Той обясни, че до момента не е разговарял с никого, освен с колегите от неговата партия.

Етикети:

скандал | летище Варна | Волен Сидеров | побой над полицай