Нова мода при проститутките

1
Добави коментар
TORNADO1
TORNADO1

Публичните домове затварят врати до един месец, а проститутките се местят в самостоятелни апартаменти. Момичетата ходят на работа облечени делово и се преобличат в квартирата, за да не будят подозрения, предаде struma.bg. На останалите съкооператори казват, че имат офис., който се занимава с издаване на визи или пък предлага консултации от психолог.

„Когато момичетата са на едно място е по-лесно полицията да ги хване, а покрай тях и сводниците им. Освен това все повече клиенти отказват да ходят на подобни места. Притесняват се да посещават бардак и предпочитат да отидат на частен адрес“, обясни бивш охранител на публичен дом. Една от специалните квартири на жриците се намирал съвсем близо до Финансово-стопанската гимназия в София.

В 3-етажната кооперация сводниците наели 2 апартамента, които проститутките използвали по график. Едната работи от рано сутринта до късния следобед, а колежката й застъпва след 18 часа. Те обаче денонощно се следят от сутеньорите си, които избирали по-задна стаичка в жилището, за да водят отчет на клиентите, както и да пазят девойките от по-агресивни мъже. За набирането на мераклии момичетата използват обяви в интернет, пише nauho.

Клиентите си проститутките събират със съблазнителни обяви в мрежата. Цените варират от 50 до 200 лева на час. Всички изрично посочват, че не се трудят в клуб и нямат сводник. Истината обаче е различна – шефът им стои в съседната стая, коментират запознати.