Дженифър Лорънс обича Dior

1
Добави коментар
alexpopov
alexpopov

Като лице на Dior, не е изненада, че актрисата Дженифър Лорънс отново се довери на марката за тазгодишната си визия за 71-вите награди Златен глобус.

Актрисата Дженифър Лорънс, която получи награда Златен глобус в категорията „Най-добра поддържаща женска роля“ за филма „Американска схема“, се появи на червения килим в бяла рокля на Dior от есенната котюр колекция на марката.

За разлика от оригиналния модел обаче Дженифър бе заменила ръкавиците с ефектни бижута.

Актрисата бе съчетала роклята с черен клъч Roger Vivier Paint Box Clutch и обувки на същата марка.

Гримът на Дженифър също бе на Dior. Изключение правеше маникюрът, направен с лак за нокти Deborah Lippman, цвят Bitches Brew.

Особено впечатление правеха аксесоарите, с които Дженифър Лорънс бе допълнила визията си. Бижутата по Дженифър бяха на марката Neil Lane и възлизаха на обща стойност от 2,5 милиона долара.

Това включваше: 2 пръстена от платина и диаманти, 4 платинени гривни с черни и бели диаманти, обеци от платина, оникс, черни диаманти и корал.

И въпреки впечатляващата сума, Дженифър Лорънс успя да изпусне една от диамантените си гривни по време на телевизионно интервю преди началото на церемонията. Друг „гаф“ бе шегата, която актрисата си направи със своята приятелка Тейлър Суифт, като се намеси в кадъра, докато певицата също даваше интервю.

Спорен е въпросът дали Дженифър Лорънс е взела правилното решение, като отново се е доверила на Dior, тъй като някои критици смятат, че стилът й става прекалено еднообразен.

14.01.2014/ Христина Спасова