5 деко идеи за хола

13
Добави коментар
GotinPich
GotinPich

За уютен и красив хол, възползвайте се от някое от нашите 5 деко решения. Практични и лесни идеи за хола, с които с лекота освежавате вече доскучалия декор.

Рошаво килимче

Килимът внася топлина и уют в дома, поставя акцент в декора на стаята, придава повече цвят и допълва цялостния интериор на стаята. Всички тези качества го превръщат в задължителен елемент от декора на хола. Съветваме ви да се спрете на някой „по-рошав” модел с пухкави власинки.

Вярно, че поддръжката е малко по-трудна, но пък килимчето стои ефектно и в зависимост от цвета подхожда както на романтичния френски стил, така и на по-модернистичен или минималистичен интериор.

Симпатична масичка за кафе

Холната масичка трябва да бъде едновременно практична и функционална мебел, която да ви служи, когато посрещате гости. В същото време тя трябва да бъде с атрактивен и по-разчупен дизайн, за да служи като фокусна точка в помещението.

Висящ или люлеещ се стол

В случай, че искате да раздвижите интериора във вашия хол, тогава трябва да го обзаведете с оригинална мебел. Люлеещият се стол е за по-романтичните натури, които се увличат по традиционния американски стил или по класическия винтидж декор.

Висящия от тавана стол пък внася леки бохемски нотки и се свързва с безгрижието на модерния космополитен човек. Който и от двата варианта да изберете, може да сте сигурни, че ще прекарвате уютни вечери в хола, удобно разположени в него.

Голяма цилиндрична ваза

За предпочитане поставена в ъгъл върху малка масичка или върху масичката за кафе. Голямата цилиндрична ваза сама по себе си е ефектен акцент в декора на хола, а допълнена със свежи цветя през пролетта и лятото или със сезонна декорация през есента и зимата, се превръща в идеалната фокусна точна на помещението. Избирайте между гравирана керамика, нежен порцелан или прозрачността на стъклото.

Вижте също: Как да аранжирате цветята във вазата

Сет за снимки

Три големи рамки за снимки, подредени в хоризонтална линия на една от стените, са идеалното деко решение за вашия хол. По избор вътре може да поставите три фотографии на любими ваши спомени или да сложите оригинални мисли за дома или любими крилати фрази.

 

14.01.2014/ Христина Спасова