Спечелете 80 000 Milka магнитни дъски и 40 000 Milka възглавнички-играчки

2
Добави коментар
pgp

Спечели 80 000 Milka магнитни дъски за споделяне на послания и 40 000 Milka възглавнички, които се превръщат в играчка.

Регистрирай кодове на milka.bg, facebook.com/milka.bg или чрез SMS на номер 1080.

При 2 регистрирани кода можеш да спечелиш Milka магнитна дъска за споделяне на весели послания.

А ако си сред първите 40 000, регистрирали 15 кода, печелиш сигурна награда – Milka възглавничка-играчка.

Запази опаковката с промо стикера, за да получиш наградата си.

Продукти, участващи в промоцията – всички Milka продукти с промоционален стикер на тях (съдържащ информация за участие в промоцията).

За да получат награда от промоцията, печелившите са длъжни да пазят и предадат на куриера, който доставя наградите,  опаковките със залепените на тях стикери с печеливши кодове.

Механизъм на промоцията:

Закупете Milka продукти с промоционален код.

От вътрешната страна на всеки промоционален стикер има девет-символен код, включващ цифри и букви. Участниците могат да изпращат кода със SMS на номер 1080 (за всички мобилни оператори) или да го регистрират безплатно в интернет на адрес: www.milka.bg или www.facebook.com/milka.bg. Цената на един SMS е 0.30 лв. с включен ДДС  за абонатите на Мобилтел и VIVACOM и 0.29 лв. с включен ДДС за абонати на GLOBUL.

Награди:

a. С всеки два (2) регистрирани кода участниците в промоцията участват в разпределение на случаен принцип на следните награди: – Магнитни дъски Milka – 80 000 (осемдесет хиляди) броя;

Всеки участник е уведомен незабавно след регистрацията на кодовете дали печели Магнитна Дъска Milka.

b. Първите 40 000 участници в промоцията, които регистрират петнадесет (15) кода (от един и същ мобилен номер и/или регистрирани през интернет) печелят сигурна награда: – Плюшена възглавничка – играчка Milka;

Уникалният идентификатор за регистрация е телефония номер на всеки участник. Участникът трябва изпраща кодове чрез SMS от един и същ мобилен номер и/или да регистрира всеки код, въвеждайки  същия телефонен номер на www.milka.bg или www.facebook.com/milka.bg. ).

Участниците имат право да регистрират неограничен брой кодове, като всеки два (2) регистрирани кода дават шанс на участника да спечели награда от Milka (един брой от 80 000 магнитна-мемо дъска), а първите 40 000  регистрирали петнадесет (15) кода печелят една от 40 000 сигурни награди – плюшена възглавничка-играчка Milka (например, при регистрирани 15 кода, участникът ще е имал 7 възможности да спечели една от 80 000 магнитни-дъски Milka и ще получи сигурна награда – плюшена възглавничка-играчка Milka, при условие, че е сред първите 40 000 регистрирали 15 кода).

Наградите ще бъдат доставени безплатно с куриер до всеки печеливш в срок от 50 работни дни след обявяването им и потвърждение на адрес за доставка. Преди доставка куриерът ще прозвъни спечелелите. Наградите се доставят на един и същи адрес само веднъж. При отсъствие на печелившите участници, ще бъде оставена бележка с адрес на най-близкия клон на куриерската служба, откъдето може да бъде получена наградата.

Наградите се получават само срещу предоставени на куриера опаковки с печеливши промоционални кодове. 

Краен срок за участие: 31 Март 2014

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.