ИСТИНАТА за странния финал на “Огледален свят” (САМО ТУК!)

11
Добави коментар
Vaniliya
Vaniliya

Финалът на “Огледален свят” шокира зрителите

Неочакваният и покъртителен финал на “Огледален свят” шокира зрителите на бТВ и озадачи мнозина от тях. Феновете на сериала не останаха с приятно чувство от края на сапунката, а избухнаха срещу сценаристите.Никой не очакваше, че голямата любов между Фериа и Емир ще свърши по този трагичен начин.

Womens.bg се добра до истината за странния финал. Оказа се, че сценаристите били толкова доволни от успеха на “Огледален свят”, че настоявали за трети сезон. Чаровната актриса Хазал Кая, която видяхме в ролята на Фериа, вече била поела друг ангажимент и категорично отказала да се снима в третия сезон. Така сценаристите са били принудени да я “убият”, за да продължат сериала.

Доброто представяне на Чаатай Улусой е сред причините “Огледален свят” да получи продължение. Сценаристите много харесали играта му и макар без голямата му любов, той се превърна в звездата на третия сезон.

Новите серии от третия сезон се появиха в сайтовете за видеосподеляне, но феновете на сериала отказват да приемат “Огледален свят” без Фериа. И наистина, при положение, че целият сериал се въртеше около главната героиня, е някак много странно всичко да продължи без нея. Може би вторият сезон трябваше да бъде последен, но с по-добър финал, коментират форумци.

Нескопосаният край на любовната драма не се хареса на никой не само заради убийството на Фериа, но и заради лошата игра на останалите актьори. Когато се чуха изстрелите, един след друг, никой не показа реакция, сякаш нищо не се бе случило. Това вече вбеси зрителите!

Харесайте и Фейсбук страницата ни!

Вижте погребението на Фериа:

Ето ги и новите серии:

ИСТИНАТА за странния финал на “Огледален свят” (САМО ТУК!) 5.00/5 (100.00%) 3 votes

Like this:

Like Зареждане…

Коментирай

Коментари