Бременни звезди на червения килим

2
Добави коментар
OnlineGirl
OnlineGirl

Сред най-обсъжданите звезди на раздаването на наградите „Златен глобус” 2014 бяха няколко актриси, които разходиха бременни коремчета на червения килим. Кери Уошингтън, Дрю Баримор и Оливия Уайлд сияеха в блясъка на бременността си и в елегантни дизайнерски рокли.

Бременни звезди на червения килим

Кери Уошингтън в Balenciaga

Най-впечатляващата бременна звезда безспорно беше Кери Уошингтън. Актрисата облече специално изработена за нея рокля на Balenciaga, която стигаше до земята и подчертаваше извивките й.

Кери Уошингтън винаги строго е пзела в тайна лични си живот, но на наградите „Златен глобус“ актрисата не се притесни да се „похвали“ с бременността си.Това е първата публична изява на звездата, след като публично обяви, че е бременна.

Актрисата дори се пошегува, че коремчето е нейният малък аксесоар.

Визията на актрисата се допълваше от сандали Casadei и клъч от колекция 2014 на Balenciaga. Оригиналният цвят на клъча е светло синьо, но дизайнерите са изработили специално за Кери модел, който да се комбинира със снежно белите й сандали.

Кери Уошингтън беше като видение в платина. От цвета на роклята до бижутата, актрисата сякаш беше обгърната от благородния метал. Обеците на Кери бяха висулки с диаманти, а платиненият пръстен – с оникс и диаманти. И двата аксесоара са от далечната 1920г. и са дело на луксозния лейбъл Fred Leighton. Не можем да пропуснем и брошката на Кери в стил Арт Деко на Fred Leighton, изработена също от платина.

Семплата, но много ефектна визия на Кери се допълваше от пусната коса, направена на нежни вълни и прибрана леко от дясната страна. Опушеният грим подчертаваше тъмните очи на красавицата. Маникюрът й беше поредната платинена нотка, напълно в унисон с тенденциите за този сезон.

Вижте също:Роклите на наградите „Златен глобус“Големите печеливши на „Златен глобус“ 2014

Дрю Баримор в Monique Lhuillier

Дрю Баримор демонстрира безспорно най-цветната визия на наградите „Златен глобус” 2014. Актрисата беше облечена в рокля от пролетната колекция на Monique Lhuillier за 2014. Роклята е в свежи пролетни цветове и е изработена от ефирна, полупрозрачна материя. Цялата е обсипана с елементи, изобразяващи цветя.

Въпреки че това не е най-любимата ни визия, определено отговаря на щурата природа на актрисата. Дрю Баримор продължи с цветните допълнения към визията си, като червени обу Roger Vivier Epine Pumps, леко отворени отпред на пръста.

Ключът, който Дрю беше избрала, е на Edie Parker, а бижутата със сапфири и диаманти – на Chanel, подбрани в цвят, който да подхожда на тоалета й.

На фона на смелата рокля, прическата и грима на Дрю Баримор си бяха твърде семпли. Косата беше изправена, сресана на път и прибрана леко зад ушите. Гримът беше в телесен цвят, а устните в наситено матово червило, актуално този сезон. Лакът в светло лилаво допълваше веселите тонове от ефектната рокля.

Мненията на критиците за роклята на Дрю Баримор са буквално на двете крайности. Според едни актрисата прекрасно е подбрала цветната рокля, за да подчертае блясъка на бременността си. Според други роклята на Дрю Баримор е един от най-големите модни гафове на тазгодишните награди „Златен глобус”.

А вие какво мислите за роклята на Дрю Баримор?

Оливия Уайлд в Gucci

Оливия Уайлд също беше сред звездните бременни на тазгодишните „Глобуси”. Актрисата дефилира по червения килим в тъмно зелена рокля на Gucci Premierre, което подчертава красивата й бременност. Зеленото подчертава и изразителните очи на актрисата, които бяха още по-изразителни.

Оливия Уайлд беше комбинирала роклята с обувки Charlotte Olympia, изработени, за да отиват на зелената токля. Клъч в металически цвят от Емм Kuo  допълни леко загадъчната визия, на която се беше спряла актрисата.

Особено впечатление ни направиха бижутата на Оливия Уайлд. Тя беше покрита с диаманти от Forevermark – дискретни обеци, гривна и масивен пръстен.

Актрисата беше заложила на опушения грим, с който светлите й очи изпъкват още повече, а на устните имаше безцветен гланц.

14.01.2014/ Радослава Михайлова