ДИЗАЙНЕРСКИ ДУШ КАБИНИ И ПАРАВАНИ

2
Добави коментар
neodesign
neodesign

Душ кабините, душ параваните, душ преградите, статичните прегради и плъзгащи системи  с ДИЗАЙН са не само част от модерната баня и изискване на най-капризните клиенти. Те са решение и избор и на клиенти, които желаят да направят банята си стилна и различна.

След дългите години, в които българинът беше принуден да живее по общоприет стереотип и да купува еднакви стоки вече може да си позволи удоволствието да избра, да бъде различен и да изяви себе си.

Преди години можеше да объркате жилището си с това на съседите си – същата секция, същия телевизор, същата баня и т.н. След това на пазара започнаха да се предлагат все повече стоки и да има по-голям избор, а сега клиентите могат да се поглезят и с поръчкови стоки и услуги.

Без значение дали живеете в панелен блок или нова кооперация, голяма къща или малък апартамент  Вие имате ИЗБОР!

Избор да сте различни, избор да сте уникални. Можете да получите Вашата различна и уникална баня с НЕО ДИЗАЙН.

За повечето жени обзавеждането на банята е не само необходимост. Не само начин да подредят дома си с любов и да го направят приятен и уютен за живеене и приветлив за гости. Обзавеждането за баня за жените е подарък и начин да изявят себе си, да покажат способностите си и усещането за хармония и стил.

НЕО ДИЗАЙН предлага за Вашата баня редица дизайнерски продукти, сред които душ кабини и душ паравани.

Освен избора на цветни стъкла и лакирани цветни стъкла, клиентите могат да направят душ кабина с орнамент или декор.

Предлагаме изработка на дизайнерска Душ кабина или дизайнерски Душ параван:
– с избрани от нашият каталог мотиви, фигури или орнаменти  …виж повече.
– с посочени от Вас мотиви, фигури или орнаменти – с дизайн като на Вашите декорни плочки за баня. 

Фигурите, мотивите и орнаментите могат да се направят, както върху прозрачно стъкло, така и върху матирано стъкло и цветно стъкло. Стъклата са кристални закалени стъкла. Големината на фигурите може да се променя по избор на клиента.

НЕО изработва БЕЗПЛАТЕН проект с избраните от ВАС мотиви и след одобрението Ви кабината, съответно паравана се изработват.

НЕО може да проектира и изработи за Вас:

Душ кабина с цветя, душ кабина с цветчета, душ кабина с флорални мотиви, душ кабина с пеперуди, душ кабини с риби, душ кабина с животни, душ кабина със сърца, душ кабина на точки / кръгове, душ кабина на квадрати, душ кабина на правоъгълници, душ кабина на ивици, душ кабина с прогресиращи фигури, душ кабина с намаляващи фигури и други по избор на клиента.

Душ параван с цветя, душ параван с цветчета, душ параван с флорални мотиви, душ параван с пеперуди, душ параван с риби, душ параван с животни, душ параван със сърца, душ параван на точки / кръгове, душ параван на квадрати, душ параван на правоъгълници, душ параван на ивици, душ параван с прогресиращи фигури, душ параван с намаляващи фигури и други по избор на клиента.