Идеи с останали тапети

1
Добави коментар
Karadjov
Karadjov

Често се случва след ремонт да имате останали материали, които се чудите какво да правите. Използвайте остатъците от тапети за креативни идеи за декор на дома. Вижте нашите предложения.

Освежете мебелите

Използвайте останалите тапети, за да освежите старите мебели. Облепете гърба на етажерката за книги или вратичките на кухненските шкафчета, а защо не и плота на малката масичка за кафе. По този начин не само, че подхождате практично, като с лекота се сдобивате с нещо ново и красиво вкъщи, но и правите декора по-колоритен и оригинален.

Назад30 идеи с тапетиНапред

Направете си картина

В случай, че имате останали тапети с интересен принт, възползвайте се от тях като ги поставите в рамка. Няколко различни по размери картини с подобни цветни попълнения привличат погледа и създават настроение. Освен това са чудесен начин да декорирате онова празно и скучно място на стената в хола или антрето.

Вижте също: Идеи „направи си сам“

Поставете акцент

Използвайте останалите тапети като акцент в декора на дома. За целта облепете с тях стар кръгъл часовник и го закачете на едноцветна стена в контрастиращ цвят. По същия начин може да си направите нов лампион за настолната лампа или да украсите стара рамка за снимка.

Идея направи си сам

Част от останалите тапети могат да ви послужат за направата на оригинален поднос за кафе. Вижте как стъпка по стъпка в галерията.

НазадОригинален поднос в 4 стъпкиНапред

16.01.2014/ Христина Спасова