Ема Уотсън – новатор на червения килим

1
Добави коментар
KameliaNew
KameliaNew

Ема Уотсън се оказа най-големият новатор на наградите „Златен глобус“. Актрисата изненада всички като се появи с туника с гол гръб и прилепнал сатенен панталон от Christian Dior Haute Couture. Ема Уотсън – новатор на червения килим.

Ема Уотсън – новатор на червения килим

Всички говорят за тоалета на Ема Уотсън на наградите „Златен глобус“. Актрисата събра погледите на Червения килим, като се появи с червена рокля на Christian Dior Haute Couture, колекция есен 2012.

На пръв поглед роклята не е нищо особено – дълга, червена, с високо деколкте и къс ръкав. След като се завъртя обаче, Ема разкри интригуващата част от комбинацията. Роклята е с гол гръб и е пристегната в кръста с червен колан, вързан отстрани на кръста.

Ема Томсън роклята с прилепнал черен сатенен панталон с дължина над глезените.

Интригуващият тоалет на Ема обаче не свършва с това. Обувките, на които е заложила актрисата са Roger Vivier Ergo Sexy. На пръв поглед комбинацията между ярко червена рокля и обувки  с ток стилето в индигово не се отива, но всъщност добавя любопитен акцент в цялостната визия.

Ема Уотсън беше заложила на 3 различни марки за бижутата си. Основният акцент беше обеца двойна перла ‘Mise en Dior, която допълваше нестандартния й външен вид.

Пръстените на лявата й ръка са тройка халки от жълто злато на Anita Ko, а на дясната бижу, съставено от няколко свързани в един пръстени от Repossi.

Прическата на Ема Уотсън беше семпъл кок, вързан ниско, който не прикрива нито част от гърба на роклята. Гримът й беше малко по-предизвикателен – тънка черна очна линия. Устните бяха с матово червило, в наситено розов цвят.

16.01.2014/ Радослава Михайлова