Деси Стоянова разкрива семейните си тайни / Всеки ден най-горещите новини от света на българския и световен шоубизнес-…

1
Добави коментар
StaysiMS69
StaysiMS69

Деси Стоянова, усмихнатата водеща на „Преди обед“ на bTV и корица на новия брой на ELLE, за пръв път влиза в ролята на репортер пред съпруга си Велислав Русев.

Той е журналист с изключително богат опит, в момента главен редактор на информационната агенция „София прес“, който също за пръв път интервюира жена си.

Защо Вельо се интересува коя е първата любов на Деси, а тя го връща към първия му брак и спомените за първия им къмпинг заедно – на палатка пред светещото море. Наистина ли двамата имат еднакви планове за живота извън големия град и още много любопитни подробности от тяхното ежедневие ще разберете от дебютното им представяне пред микрофона на любовта, модериран от ELLE.

Как се самоинтервюират Мариана Векилска от bTV и Симо от БГ Радио, Сибина и Асен Григорови от БНТ, има ли неудобни въпроси, които всеки от тях задава в професионалното си ежедневие, но се опитват да си спестят в личния живот – това ви очаква на страниците на новия брой на ELLE!

ELLE търси причините защо все повече семейства стигат до развод въпреки липсата на реална изневяра в реалния живот. „Ако ми е изневерил само в интернет, защо ме боли и в реалния живот?“ С този въпрос преди 4 г. започва разводът между британката Ейми Тейлър и нейния съпруг Дейвид, хванат в крачка с друга жена във виртуалната игра Second Life. Паралелът между онлайн и офлайн световете е нещо ново за адвокатите на Ейми, на които им се налага да преобърнат съдебните понятия за „истинско“ и „виртуално“. Днес обаче тези дела са масово явление.

В новия брой на списание номер едно в света на модата ви очаква пълен гид с най-горещите трендове през най-любовния месец от годината, както и списък с храните-афродизиаци и тези, които убиват страстта.

Преди старта на сезона на диетите от ELLE ще разберете как с някои методи за сваляне на килограми губите и част от разсъдъка си! А от лайфкоуча Анета Йовева ще научите колко е важно да обичате себе си, защото това не е егоизъм, а първата стъпка към любовта, която даваме и на хората около нас. Търсете новия брой на ELLE от 21 януари!