„Ловецът на звезди“ Веско Любенов: Напълнихме ауспуха на колата на Венета Райкова с камъни!

1
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

Веско Любенов е най-известният “ловец на звезди” в България. Ето как се описва единственият нашенец, успял да пробие охраната и да “опипа” всички родни и световни знаменитости: “Обичам блясъка, обичам славата, обичам да съм сред известните. Ходя навсякъде – предавания, събития, рождени дни – вмъкваме се нелегално, без покани. На някои места ни гонят, на някои – не. Няма събитие, което да пропускаме! Трябва да се добера до снимка задължително! Докато не видим с моите приятели, че звездите се качват на самолета – не спираме да ги преследваме, не се отказваме!”, разказва той. Днес за пореден път единствено пред “ШОУ” Веско Любенов сваля маските на звездите с най-актуалните пикантерии.
– Веско, какви ги свършихте по време на отминалите празници? Имате ли с твоите приятели “богат улов” от звезди?
– Най-якият екшън беше, че нашата “приятелка” Венета Райкова преди Коледа я гонихме пред офиса на “Горещо”, защото искахме да й връчим една грамота: “Най-досадна звезда на годината”. Окупирали бяхме и предния и задния вход и… дебнем! Тишо и Венета като видяха, че и отпред, и отзад има хора, щяха да припаднат! Чудеха се откъде да се измъкнат! Тишо влачеше детето, а Венета направо щеше да хвърли топа! Но успяха да ни финтират и с бързи крачки изчезнаха! Не можахме да й връчим грамотата, но сега мислим да ходим пред фризьорския салон, в който ходи – там да я причакваме.

Много се е наплашила от нас, мрази ни до дъното на душата си! Ние веднъж й бяхме натъпкали ауспуха на колата с камъни, да не може да запали! Тъкмо вече щяхме да се прибираме с Христо късно една вечер, и решихме да видим какво става в един ресторант до гарата. Приближаваме, чуваме, че Ивана пее. Първо седяхме на входната врата. Точно до нея беше масата на Ивана! Леле, тая като ни видя, започна да ни гледа като отровена с гъби! Сигурно си мислеше: “Тия навлеци пак са тук и пак ще ми искат снимки и автографи!”. Нейната тайфа фенове нещо започнаха да говорят, да ни обсъждат – ужас направо! На края на последната песен влязохме и я придебнахме до тоалетната. Беше с една много хубава черна рокля и успяхме да се снимаме с нея!

Ивана си има вече един мъж лична охрана

и си го мъкне все с нея! Изведнъж тя започна да се кара на нейната Стояна, защото тя беше взела чантата й, докато се снимахме! И като започна да вика: “Стояна, какво прави чантата ми в тебе?!”. Започна да вика и да я плеска през ръцете! Гледаше толкова лошо и злобно! На Стояна лошо й стана! Нали наскоро изчезна един неин телефон и тя си изкара акъла да не би да й е изчезнала чантата! Между другото, Ивана не е толкова дебела, има стегнато телосложение като за по-пълен човек!

След едно предаване пък причакахме Азис. Извиках му: “Васк-о-о, здрасти!”. Той не се обръща, нищо не казва. Направо се мъчи да избяга по най-гадния начин! Само каза: “Не, няма да ви дам снимки, махнете се от мене!”. А аз му изкрещях: “Ей, неблагодарник нещастен! Не стига, че ти идвам по участията и ти се кефя, сега една снимка не искаш да дадеш!”. Той измърмори нещо накриво, сложи качулката като световните звезди и си тръгна! Те вънка

го псуваха

– и си заслужава, честно казано!

– Оправихте ли си отношенията с Андреа?
– Андреа беше много злобна и по Нова година. Била в един салон до блока на моя приятел и „колега” Христо. Тя много добре знае, че той й е най-голям фен. Като излезнала от салона, той й казал “Здравей!”, а тя въобще не му обърнала внимание. Гледала си гадно, злобно в небето и въобще не му обърнала внимание! Много е злокобна тази жена! Все гледа като преяла с люти чушки! Преди не беше такава, даваше ни снимки, автографи, радваше ни се! Кубрат /Пулев – б. а./ обаче всеки път като е с нея, я притиска и й вика: “Дай снимки на момчетата!”. Той е пич! Андреа пред него не смее нищо да каже и ни дава снимки, колкото и да не иска!

Михаела Филева много ни се подиграва! Ние толкова я харесваме с Христо тази жена, а тя като ни види, я изпушва на див смях! Почва да ни сочи, да говори нещо за нас! Вика: “О, вие сте навсякъде, кошмарите ми!”.

А Мария идва за големите концерти и си тръгва веднага, не седи въобще! Идва направена и си тръгва! Тя не ходи по участия!

Траяна пък оня ден беше в един мол с някакво нейно гадже, някакъв дебелак, явно спонсор. Вижда ни и тръгна по ескалатора надолу. Обърна се и започна да ни гледа лошо: “Няма да ме снимате, не виждате ли, че съм без грим!”… Той Христо й беше написал във Фейсбук статус: „Как може да се държи една безизвестница като нея така – с прическите и гримовете по участия, а по моловете – без прически с нейните ужасни омазнени коси!”. Траяна го блокирала и изтрила статуса.

– Какви тайни за любовния живот на звездите научи?
– Написаха, че новият любовник на Алисия бил Мартин Данона! Това въобще не е вярно, защото миналата седмица на участие

тя си дойде с двата джипа на Ники Михайлов!

Първо дойдоха озвучителите с едната кола и после – Алисия с Ники Михайлов! Така че те въобще не са разделени и никакъв Мартин Данона няма!

Преслава си е с Бирмата. Обичат си се – той е младо, хубаво момче! Евала, че си е хванал такава хубава жена! И аз, ако бях на негово място, и аз щях да си я хвана! /смях/ Страхотна е! А той вече се е кротнал, не прави проблеми по заведенията, слушат си се двамата. Много сладка двойка! Явно и тя е щастлива, защото винаги е в добро настроение.

А Райна пък я засякохме в един мол. Беше с танцьора Георги Нинов, не знам дали й е гадже или не, но прилича малко на гей. Избира си пръстен 1 час, но след като пробва около десетина, нищо не си хареса! Накрая с него се бяха усамотили и не пожела да се снима с нас…

Едно интервю на Валерия КАЛЧЕВА