Моден хит: зимно цвете » eMODNO да имам

13
Добави коментар
svetla58
svetla58

Флоралните тенденции не са запазена марка само за топлия сезон. През тази зима цветята разцъфват във всякаква форма, за да направят модния ви аутфит чувствен и нежен.

Заложете на интересни флорални стилизации, като подберете дрехи и аксесоари според вкуса ви. Интересни са десените с цветя върху тъмен фон, които придават готическо и магнетично звучене. Виждаме ги при Givenchy, Valentino, Carolina Herrera и особено силно застъпени при Vera Wang.

Нежните детайли с цветя в пастелна гама са за почитателките на романтичната осанка. Ана Молинари винаги е обичала цветята като мотив в колекциите на Blumarine. При Christian Dior  флоралните детайли са под формата на рисунки върху ефирни материи, за да направят излъчването на дамите още по-фино и изискано. В модната линия Marc by Marc Jacobs също откриваме разкошни цветни принтове.

Pre-Fall колекцията на Dolce&Gabbana за 2014 ни пренася в приказен свят. Дизайнерите подаряват на своите почитателки колоритен букет от различни цветя.

Рекламна кампания за сезон есен/зима 2013-2014 на Oscar de la Renta.

Вдъхновени от цялата тази прелест, ви съветваме да внесете „аромат“ на цветя в зимната си визия. Вижте нашите модни находки. Продуктите са от онлайн магазин: boohoo.com.

Автор: Делица Цонева