Къванч Татлъту с рекорден хонорар във „Вълкът Сеит и Шура”

7
Добави коментар
ledzep
ledzep

Къванч Татлъту с рекорден хонорар във „Вълкът Сеит и Шура”

Нов мегасериал тръгва в Турция през март с участието на Къванч Татлъту

Звездата на турското кино Къванч Татлъту е договорил рекорден хонорар за участието си в най-новия сериал. Всеки епизод от поредицата „Вълкът Сеит и Шура” ще прибавя към сметката на актьори по 130 хиляди евро – пише „Уикенд”. Такова солидно възнаграждание досега никога не е имало в историята на турската телевизия – отбелязва изданието.
Като цяло „Вълкът Сеит и Шура” ще е и най-скъпата тв поредица, заснета в южните ни комшии. Бюджетът на всеки отделен епизод възлиза на 1 милион евро. С производството на поредицата продуцентите рискуват много, защото само огромен зрителски интерес може да направи продукцията печеливша.

Сериалът ще стартира на малкия екран през март. Предвидено бе премиерата да е по-рано, но контузия на Къванч Татлъту забави заснемането на епизодите. По време на снимачния период актьорът падна от кон и известно време трябваше да бъде лекуван. А като се върна на снимачната площадка, бе на обезболяващи инжекции.

Вероятно след като се извърти в Турция, сериалът ще бъде закупен и у нас. Сега феновете на Къванч Татлъту му се радват в поредицата „Север Юг“, която наскоро тръгна в ефира на Би Ти Ви.

Категория:
И звездите патят  Етикети:
Вълкът Сеит и Шура, Къванч Татлъту, сериал, хонорар