„Дневника на една курва“ разкрива тайните на БГ елита

1
Добави коментар
milk1
milk1

И нашите звезди няма къде да се скрият. Едно младо и красиво българско момиче изкара „кирливите ризи“ на елита ни на показ.

Калина Паскалева стана популярна покрай „Острова на изкушението“, където бе в ролята на съблазнителка. Сега позабравената с*кси мадамка пусна своята първа книга „Дневникът на една курва“. Никъде в книгата не пише да е автобиографична, но всеки който се зачете го разбира на секундата.

В творението си Калинчето говори за периода, когато е хостеса в известен чалга клуб и отношенията си с популярни родни дами:“Обожавах изпиващите погледи на оборотни мацки като Ирен Онтева и Наталия Гуркова – толкова злоба и завист имаше в тях. В тези години те бяха най-вървежните, но въпреки това в мое лицевиждаха жестока конкуренция, която КЗК няма как да санкционира и обяви за нелоялна. Цялата настръхвах от удоволствие като си помислех, че аз съм нощния им кошмар.

Онтева, като по-непринудена, цялата трепереше от злоба, когато с грациозна стъпка и подкупваща усмивка минавах край нейната маса. Докато по-обиграната Гуркова не даваше толкова явен вид на бушуващите в нея емоции. За да ги вбеся, умишлено театралничех, връткайки дупето си по-умело от депутат с 5 манадата“, пише Паскалева.

Разбира се от полезрението на Паскалева не обягват и футболягите. Както знаем, те са от редовните посетители на скъпарските клубове. „Мартин Камбуров и Дарко Тасевски бяха най-редовните и доста актуални сред девойките бръмчалки. Макар да няма разумна причина, дори Славчо Тошев си намираше нещо сносно за чукане.

Знаех как да омайвам нахаканите и зализани футболисти, а и те не бяха от трудните. След първото уиски бяха готови да вкарват голове и най-вече в моята врата. Най-напористо ме сваляше един дългокос сладур, когото наричаха Джизъса. По ръцете си имаше нарисувани повече икони, отколкото има на свода на „Александър Невски“, а в интервютата си постоянно говореше за смирение и християнство. Явно искаше да му опростят натрупаните грехове. А те бяха сериозни!“, не си поплюва брюнетката.

В „автобиографията си“ авторката разкрива пикантерии от интимната си забивка с Благо Георгиев. „Единственото, което ми остана от него, беше споменът за страстните нощи, бурните многократни оргазми, смачканите чаршави и скъпото му червено италианско бельо“.

По всичко личи, че с*ксапилното миньонче ще скандализира обществото. Нищо чудно да се разбият и няколко семейства.

 

Снимка: static.blife.bg Автор: Stefi

„Дневника на една курва“ разкрива тайните на БГ елитаРейтинг: 3.0 от 5.0 / (2 гласа)