Опитахте ли вече оформящо бельо? видяна 4644 коментари 4

1
Добави коментар
GotinPich
GotinPich

Стягащите колани, корсети и клинове са създадени за да оформят зоните на талията, седалището, бричовете и бедрата като прикриват несъвършенствата на силуета.

Първото, което трябва да решите, за да сте сигурни, че правите добра покупка е да решите коя част от вашата фигура искате да се подобри или прикрие.

Четете още: Холивудската фея на красотата и клиентките й

Бельото трябва да ви е удобно. Затова, преди да купите коригиращо бельо е необходимо да измерите и запишете своите данни: гърди, под гърдите, бедра и талия.

Искате да си гарантирате комфорт? Това означава, че бельото трябва да има един разумен процент ликра. Обърнете внимание на етикета и търсете такова, което е поне с 10% ликра (и нагоре). Ликрата прави дрехите еластични и комфортни. Също така, ако искате да имате свобода на движенията, спрете се на бельо тип клин с дължина над коляното, вместо на бикини.

Четете още: История на женската красота

Цвета играе също важна роля при избора на бельо за корекция. Той не трябва да се откроява от дрехите, и следователно трябва да вземете по следния начин: за цветни, светли или ярки дрехи – телесен цвят бельо, за тъмни – черно.