Ски и СПА почивка в Гранд Хотел Банско

1
Добави коментар
pgeorgen
pgeorgen

Както всяка друга година и тази решихме да си вземем няколко дни зимна почивка – да зарадваме децата, а и ние да се позабавляваме. Все пак в града е толкова скучно и няма никакъв сняг Дълго обмисляхме кое да мястото тази година, миналата ходихме за няколко дни на Боровец, но не останахме доволни от мястото, където бяхме настанени.

Моя приятелка ми препоръча Гранд Хотел Банско като идеален за нас – въпреки че е малко по-високо в ценовия клас, от хотела често предлагат ваучери в Grabo. Прегледах хотела и много ми хареса – четири звезди, максимални лукс, красота и удобство, СПА център, в който може да се разтопиш, и много други. Проучих цените, потърсих в Грабо, и закупих ваучери за началото на януари.

Настанихме се в петък по обед и като разопаковахме, веднага се запътихме към ски пистите. Аз никога не съм била чак такава фенка на този спорт, но пък другите се забавляват много, а на мен ми е приятно дори самото присъствие на пистатата – красиво е.  Прибрах се по-рано от останалите в хотела и отидох в моето място – SPA центъра. Истински рай за всяка жена! След една парна баня, джакузи и масаж, се почувствах като нова! Това между другото беше най-красивият и добре устроен СПА център, който съм посещавала досега. Ако и вие си падате по СПА услугите – това е вашето място. А и не само по тази причина, разбира се. Въпреки по-високите цени, те си заслужават всяка стотинка, защото хотелът наистина се отличава от всички останали с максимален професионализъм, перфекционизъм, изисканост, лукс и високо качество на обслужване. Изобщо, личи си че собствениците Паскал Дойчев и Андон Атанасов поддържат нивото много високо, определено по-високо от 4-те звезди, които Гранд Хотел Банско притежава към момента.

Прибрахме се в понеделник следобед, аз – заредена с нови сили от СПА центъра, на който наблегнах, а останалите уморени от ски приключенията си Беше една чудесна почивка!

Google+ Comments