Бельото: най-желаният подарък за св. Валентин » Моден свят

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

С наближаването на св. Валентин всички вече се замислихме за това как да направим този ден по-специален, какво да облечеми как да зарадваме любимите си хора. Един от най-честите избори за подарък е дамското бельо, което можеш сама да си купиш, за да изненадаш мъжа в живота си или пък деликатно да споменеш, колко би се зарадвала на такъв подарък.

Разбира се, за този празник класическа комбинация е червено с черно. Можеш да се спреш на модел с изискана дантела, за да се чувстваш женствена и съблазнителна. Ако пък предпочиташ нещо по-свежо, избери бельо в ярък цвят- червено или розово, за да си актуална, но и верна на стила си. Това е един от малкото дни в година, когато е задължително да съобразим сутиена с бикините, така че избери комплект с красиво долнище. Ако си в по-дръзко настроение, спокойно можеш да заложиш на прашки с жартиери и пасващ сутиен с дантела. Друг красив вариант е елегантен сутиен с животински мотиви, които ще са изключително актуални този сезон.

В този специален ден е важно да съобразим бельото с тоалета си. Ако си избрала рокля с голи рамене, спри се на сатенен сутиен без презрамки, който благодарение на специалната си конструкция ще даде подкрепа и красиви форми дори на дамите с по-голям бюст. Погрижи се обаче да е в най-правилния за теб размер, за да не бъде провален празника от постоянното му придърпване и поправяне. Препоръчваме ти безплатната бра фитинг консултация в салон за бельо (за резервации влез наwww.braclinic.bg), където специално обучени консултантки ще ти помогнат да откриеш най-подходящия за теб размер сутиен.

Друг вариант за комбинация на бельото с тоалета е да сложиш сутиен тип plunge с по-изрязани чашки, идеален за дрехи с дълбоко деколте.В случая можеш да се спреш на класически черен модел с гладки чашки и красива декоративна дантела на презрамките, който ще повдигне и идеално оформи бюста ти.

Ако пък наистина искаш да зарадваш половинката си и да се почувстваш неустоима, можеш да облечеш изискан корсет, като част от визията си. Вертикалните банели ще изваят талията ти, а вградената конструкция на сутиен няма да притиска, а ще обхваща и повдига бюста ти. А това, че ще изглеждаш зашеметяващо, се подразбира…

Дали пък и любимият няма да се сети да ни подари бельо за празника? Ако това е най-желаният от теб подарък, не оставяй нищо на случайността, а му сподели какво си си харесала и в кой размер. След индивидуалната консултация в Bra Clinic, попълни ‘Списъка с желания’, който ще получиш там, подхвърли го “случайно” някъде из къщи, така че той да го открие лесно и voila! Той няма да се измъчва с избора, а ти ще получиш мечтания подарък.

А защо не го вземеш със себе си на пазар? Ключовото в случая е да отидете на място, където знаеш, че ще намериш красиво бельо в правилния размер. Съчетай полезното с приятното и заповядай в салон за бельо Bra Clinic в Сердика Център навръх празника. Докато избирате подаръка ти, можете да се насладите на чаша вино под звуците на романтична музика на живо, а ти ще получиш допълнителен подарък с покупката си.

Мъже, ако сте стигнали до тук с надеждата да разберете какво бельо да подарите на половинката си, няма да ви разочароваме. За съжаление сутиенът не е най-добрата идея за подарък, ако тя не пазарува с вас, понеже е изключително трудно да изберем правилния размер, а подарък, който дамата ви не може да носи, само ще я разстрои. Най-добрата алтернатива е да подарим подаръчен ваучер. Така тя сама ще може да избере нещо по мярка, което в същото време ще е точно по неин вкус. Ако все пак държите да подарите нещо, което сами сте избрали, добър вариант е нежна нощничка с дантела и красиви бикини. Така шансовете да сбъркате с размера са значително по-малки, а дамата ви със сигурност ще остане доволна.