ГАРАЖИ

1
Добави коментар
LAUDIS
LAUDIS

Времената, в които пред жилищните блокове имаше достатъчно места за автомобилите на всички обитатели, останаха в историята. С всеки изминал ден автомобилите в големите градове се увеличават, а местата за паркиране на возилата намаляват. Тези, които разполагат със собствени гаражи най-вероятно не се вълнуват от проблема, но хората без помещение за автомобила непрестанно мислят варианти. А вариантите са два – паркинг или гараж под наем. При всички положения обаче вторият вариант е за предпочитане, защото в помещението ще бъдете само вие, ще се разполагате с него както прецените най-добре и няма да се съобразявате с никого. За да подкрепим обаче мнението си, ще представим няколко точки, които са в полза на наемането на гараж.

1.В гаража колата ви ще е защитена от неблагоприятните  метеорологични условия.

2.В гаража можете да правите леки ремонти на колата и да си човъркате по возилото по всяко време на денонощието без да се съобразявате с никого.

3.Колата ви ще е защитена от крадци.

4.Хлапетата от всяко едно поколение си имат мания, която няма да угасне – събирането на емблеми на автомобили. И, ако искате да сте сигурни, че тази нощ вашата кола няма да стане обект на детските набези, то гаражът ви е необходим.

5.За съжаление в обществото все още има хора, които се занимават с кражби на дребни части от автомобилите, както и на гориво от резервоарите. Е, ако наемете гараж, няма да имате притеснения в тази насока.

6.Ако прибирате колата си в гараж, а не я оставяте пред блока, рискът някой съсед, който сте ядосали да си го изкара на автомобила ви, се свежда до нула.

7.Вероятността, някой преминаващ в района автомобил да одраска колата ви винаги съществува.

8.Вероятността ,някой вандал да запали колата ви също.