Съвети за Св. Валентин

1
Добави коментар

Независимо дали с партньора ви сте заедно от няколко години, месеци, седмици или дни, никога не е излишно да разгорещите празника на влюбените с някои нови романтични подходи. Лесно е да бъдем романтични. Ето и няколко съвета как да направим вечерта незабравима. подаръци за свети валентин За съжаление и тази година празникът на влюбените е през седмицата, което изключва романтичен уикенд на точната дата.

Вие обаче можете да изненадате любимия през идния уикенд с оригинални планове за посещение на галерии или други места, на които обичате да ходите. Така ще спретнете един неочаквано приятен следобед непосредствено преди празника.

Ако празнуването е предвидено за вечерта на 14-ти – резервирайте красив ресторант, отидете заедно до там с такси.

Дори ако сте излизали само няколко месеца, опитайте се да претворите първия път, когато се видяхте, или първата официална среща. Не е изключено да празнувате деня на влюбените и на мястото, където за първи път сте срещнали влюбените си погледи.

Преминете на следващо ниво като си позволите да споделите как сте се чувствали в момента, в който за първи път сте видели любимия, как сте забелязали усмивката, косата, очите – или каквото първо е привлякло вниманието.