Какво отблъсква мъжете и жените на първа среща? :: Трибали – новини Враца/новини Монтана/новини Видин/Враца новини/Монтана…

3
Добави коментар
tribali.info
tribali.info

Да ходиш на романтични срещи е готино преживяване. Но вълнението преди това определено е голямо. Какво да облечеш? Как да изглежда косата ти? Какъв парфюм да си сложиш? И още, и още въпроси, свързани както с външния вид, така и с поведението ти. Хората се притесняват какво впечатление ще направят и това е напълно нормално.
Наскоро направено проучване показва, че мъжете и жените се притесняват най-много за дъха и потта си. Те дават доста пари, за да си купуват скъпи дъвки, освежители за уста и качествени продукти за хигиена.
Цели 75% от участниците в анкетата споделили, че няма да отидат на втора среща, ако човекът, с когото са излизали, е имал неприятна миризма – било то от устата му или от подмишниците му. Представителите на двата пола наистина се притесняват от лошия дъх и от телесната си миризма.
58% от анкетираните признали, че не биха излезли отново с човек, който има лоши зъби, като под това не се има предвид криви, а зле поддържани. Често се случва, когато човек види някакъв недостатък у мъжа/жената, с когото е на среща, постоянно да се там и да не може да премести погледа си.
Ако искате да привлечете човека, с когото сте излезли, дръжте се уверено. Мъжете и жените се впечатляват от силни и уверени в себе си личности. Когато се чувствате добре в кожата си и се харесвате, околните също ще бъдат привлечени от вас.

28-01-2014 г. 15:34 ч. | прочетено: 514, коментари: 0 |