Мебели Виденов

15
Добави коментар
irgnet
irgnet

Мебели Виденов (на лат. Mebeli Videnov) е популярна марка в обзавеждането и интериорният дизайн с над 20 годишна история. Производствената им база се намира в гр. Ямбол като в цялата страна имат над 50 представителя и шоурума. От 2013г. Мебели Виденов е част от Браншовата Камара на дървообработващата и мебелна промишленост, за което имат и сертификат.

Мотото на Мебели Виденов е „Здрави мебели във всеки дом”, като компанията винаги се е стремяла да произвежда мебели с отлично качество и здравина. Също така от марката гарантират за правилното извличане на формалдехидът от материалите, от които се произвеждат мебелите. Така за техните мебели може да се каже че са безвредни.

Компанията произвежда мебели основно в категориите кухни, спални, гардероби, мека мебел и различни видове секции. Имат над 400 продукта, които можете да закупите на изплащане и с 30 дни гратисен период, в който да върнете покупката, ако не сте доволни от нея. Гаранцията на мебелите е до 8 години.

Ето и основните видове мебели, които марката предлага:

Мека Мебел от Мебели Виденов

Меката мебел и холната масичка са в сърцето на всекидневната. Те трябва да бъдат модерни, елегантни и същевременно удобни. Мебели Виденов предлагат качествена и удобна мека мебел на атрактивни цени.

Спални от Мебели Виденов

Изключително удобни и с модерен дизайн спалните от Мебели Виденов са желани във всеки дом. Предлагат голямо разнообразие от модели и цветови разцветки, така че да паснат на различни модни линии в интериорният дизайн.

Гардероби от Мебели Виденов

Гардеробите на марката са практични и модерни, може да изберете от над 10 модела.

Кухни от Мебели Виденов

Обзавеждането за кухнята е изключително важно за всеки дом, затова от Мебели Виденов ви предлагат богато разнообразие от кухни на изключително ниски цени, които всеки може да си позволи. Кухните са приятни за окото и се вписват добре в новите модни тенденции.

Секции

Към всекидневната добавете и секция за по-завършен вид. На нея ще поставите новото си ТВ или озвучителна система. Различните модели секции пасват на моделите мека мебел и холни масички, така че да имате цялостен стил на вашият хол.

В магазините от веригата Мебели Виденов ще откриете още много продукти в други категории, като обзавеждане за антрета и коридори, детски стаи, столове, маси, нощни шкафчета, дори и кучешки колибки.

Уебсайт: http://videnov.bg