Модният гаф на Кейти Пери

12
Добави коментар
Karadjov
Karadjov

Кейти Пери беше най-обсъжданата звезда на „Нощта, която промени Америка: Отдаване на почит на Бийтълс“. Причината е, че Кейти се появи с най-странния тоалет на Червения килим, дело на Dolce&Gabbana. А на вас допада ли ви роклята на Кейти Пери?

Модният гаф на Кейти Пери

На раздаването на наградите „Грами“ Кейти Пери изненада всички приятно, като се появи с тематична рокля на нотни петолиния на Valentino Haute Couture, пролет 2014.

Най-стилните звезди на наградите „Грами“ 2014 >>>

Далеч от добрия вкус обаче беше роклята, с която Кейти се разходи по Червения килим на „Нощта, която промени Америка: Отдаване на почит на Бийтълс“. Певицата беше облечена в странна рокля на Dolce&Gabbana, която повечето модни критици определиха като „тапицерия на диван“. Към роклята вървеше наметало в същия десен, което прави картинката още по-плачевна. Широката рокля събуди дори съмнения у някои репортери и почитатели, че певицата може би крие бременно коремче.

Най-вероятно идеята на Кейти Пери е била да отдаде почит на Бийтълс като заложи на ретро визия, но комбинацията според нас не е успешна.

Добро попадение бяха бижутата на певицата. Рубиненият пръстен с диаманти е дело на дизайнерката Suzanne Kalan, а обеците – на Sutra Jewels, все любими дизайнери на Кейти Пери.

Въпреки всички критики към роклята, останалата част от стила на певицата беше безупречна. В унисон с ретро роклята беше новата прическа на Кейти Пери. Булченският кок от „Грами“-тата беше заменен със семпъл ретро кок – стил 50-те и бретон.

Гримът на Кейти е на Covergirl. Певицата беше с наситено розово червило, а очите – подчертани с бронзови сенки и тънко нанесена очна линия.

А вие какво мислите, подходящ ли е този тоалет за Червения килим?

31.01.2014/ Радослава Михайлова