Акценти в прическите за 2014 г., които да копираш веднага!

8
Добави коментар
Vaniliya
Vaniliya

През 2014 г. имате пълна свобода по отношение на прическите, цветовете и аксесоарите. И все пак, през пролетта заложете на коковете и плитките, ако искате да изглеждате неотразими. 

 

 

През последните години хубавото високо чело бе леко пренебрегнато. Още жените от древността са познавали силата на високото чело и дори са премахвали част от косата си, за да постигнат този ефект. Е, сега няма нужда да предприемате такива крайни мерки. Просто открийте погледа и челото си, като добавите двойна доза блясък в предната част на косата. „Залижете“ я назад, като идеята е тя да изглежда бляскава и почти мокра, а не мазна и лъщяща. Предната част от косата е пригладена назад, а останалата – леко разрошена. Може да оформите и конска опашка ниско на тила или небрежен кок.     

 

Любимите ни небрежни плитки продължават да ни радват и през Пролет/Лято 2014. Виждаме познатите ни тенденции с красиви декорации от ситни цветчета и бляскави украшения. Идеята е да изглеждате максимално естествени и женствени. Актуални са и страничните конски опашки, сплетени на плитка. Колкото по-дълга е косата, толкова по-добре! 

 

Модата никога не е била толкова практична и удобна, колкото сега! Еластичните ленти за глава, които прибират немирните кичури и оформят красиво скалпа, са хит и през новия сезон. Сложете лента точно над върховете на ушите и разхвърляйте небрежно останалата част от косата, или я приберете на ниска опашка на тила.

 

Екстремни странични бретони

 

Тази тенденция е вдъхновена от 30-те години и излъчва увереност и сексапил. Преценете коя страна от лицето си искате да откриете повече и преметнете косата зад ушите. Използвайте пръстите си, вместо четка, за да оформите небрежно косата си. 

 

Ако все още не сте решили с каква прическа да се появите на сватбата на близък човек или на важно събиране, тази ефирна и замечтана прическа е идеална за вас. Колкото по-бързо и небрежно я оформите, толкова по-добре ще изглежда. Ако се стараете прекалено, тя ще загуби своя неподправен чар. 

 

Ако ви се налага да миете често косата си, използвайте само балсам, а не шампоан. Това ще даде по-добра и здрава текстура на косата. Идеята тук е да прическата ви да изглежда недовършена, но добре направена. Оформете леко плажни вълни, меки и сънливи, сякаш току-що ставате от сън.

 

Сладката визия на непораснало момиченце ще смекчи зализаната коса и силен грим. Поставете акцента върху аксесоарите, като оставите косата си чиста. Просто я приберете на опашка с шикозна кожена панделка.