Felce Azzurra пудра за тяло | Nail Polish Addict

1
Добави коментар

Здравейте!
   Днес ще ви покажа едно малко ароматно съкровище, което превръща всяка тоалетка в малък и изискан будоар.

Това е пудра за тяло на марката Felce Azzura. Признавам си, че никога преди не съм използвала подобен продукт, но като го видях в магазина с малкото розово пухче, което върви към самата пудра, не издържах и реших да го взема за проба

Останах изключително доволна от опаковката. В пластмасовото бурканче се помещава бяла на цвят пудра с много приятен парфюмен аромат.  Пудрата е отделена от пухчета с пластмасово капаче, което се дърпа нагоре, като по този начин не позволява на пудрата да се изсипе.

Пухчето също е много удобно. Меко и приятно на допир, а малката сатенена панделка, ще ви накара да се чувствате като истински принцеси докато разнасяте пудрата с леко потупване.

Ароматът на самата пудра е умерено силен , но след като се нанесе върху кожата става сравнително по-лек и позволява използването на парфюм, без да се смесват миризмите.

Аз си взех тази пудра с надеждата да ми осигури една идея по-силна защита срещу изпотяване в комбинация с дезодорант и бих казала, че се справя отлично с тази задача.  Не запушва порите а талкът в състава и попива влагата изключително добре.

Единственият й недостатък е , че може да остави петна върху по-тъмни дрехи, но аз избягвам това като я нанасям с пухчето и потупвам добре преди да сложа отгоре някаква блуза.

    Съставът също е много добър: talc, parfum, eugenol, coumarine,limonene, linalool, citronellol, geraniol.

Може да се намери в дрогерии Lily като цената беше от порядъка на 6 7 лева. По спомени имаше и други разфасовки, но само тази включва пухче.

Като цяло това е една страхотна малка глезотийка, която вкарва малко лукс в ежедневната грижа за тялото.