Пудра и Хайлайтър Constance Carroll | Nail Polish Addict

1
Добави коментар

Здравейте, красавици 🙂

Днес ще ви представя два чудесни продукта на английската фирма Constance Carroll- хайлайтър и пудра. С тези две красоти се сдобих от едно малко магазинче в родния ми град.

Costance Carroll Shimmer Glimmer Powder in N5- Peach Shimmer

 Това малко съкровище озарява скулите и челото ми вече 3ти месец. Съставено е от 4 различни цвята хайлайтър, които могат да се използват по отделно и смесено. Ефекта е почти еднакъв и в двата случая.      Пудрата се нанася много лесно и придава лек озаряващ ефект на кожата. Въобще не блести ярко и няма видими глитъри. Ефекта обаче е на лице- нежно озарена и свежа кожа.

 Ето на тази снимка съм показала всеки един от цветовете по отделно. Както виждате, няма голяма разлика между тях.

                

Тук го виждате нанесен върху кожата. Ефекта на озаряване е много нежен и лек.

      Constance Carroll Powder  in N 24 Misty Beige

 Вторият продукт от тази серия е пудра. Тя е една от любимите ми. Матира доста добре, няма брашнян ефект и задържа грима доста по-дълго върху кожата.

Самата пудра е много фино пресована и при нанасяне не се разпрашава прекалено. Бих казала че текстурата е отлична за продукти от този тип.

Забравих да спомена, че и пудрата и хайлайтъра са в т.нар. Refill Containers- тоест могат да се подменят продуктите и да се запазва кутийката, макар че не съм сигурна дали у нас се предлагат под тази форма на refills.

Като заключение мога да кажа,че и двата продукта са чудесни и на много добра цена- около 3 4 лв. за продукт. Определено ще ги купя отново когато ги привърша.