Денислав от „Биг брадър“ лежи в холандски затвор!

12
Добави коментар
alexpopov
alexpopov

Вече половин година Денислав Минев от „Биг брадър 4“ лежи в холандски затвор заради престъпна дейност, научи ексклузивно „ШОУ”! Скандалният реалити герой и фолкпевец е бил заловен като част от престъпна група, занимаваща се със склоняване към проституция и сводничество.

Заедно с Денислав са били арестувани още трима души. Жертви на т. нар. шуменска банда се оплакали в полицията и разкрили схемата им, което довело до акция на холандските ченгета.

В Шумен открито се говори, че „брадърът“ и аверите му са били хора на местен цигански клан, който е специализиран в канала за износ на женска плът в Холандия и Германия. Българските власти работят по случая с колегите си от Страната на лалетата, но остава загадка защо толкова време няма официална информация по случая.

“Денислав вероятно е бил „ловърбой“. В Холандия така им викат на нашите сводници. Имал е поне няколко момичета, за който е трябвало да се грижи, да им угажда, да ги пази, да следи за работата им и да им прибира парите. Но, понякога, като не знаят как да се държат с момичетата – така става – рано или късно изгаряш, защото някоя от тях те накисва“, коментира пред „ШОУ“ запознат с бизнеса със свежа плът.

Денислав Минев нашумя с участието си в четвъртия сезон на „Биг брадър“ през 2008 година. Впоследствие шуменският мачо не слезе от страниците на таблоидите заради драматичната си връзка с фолк певицата Соня Немска, с която ту се събираха, ту се разделяха. Плейбоят развиваше семеен бизнес с дюнери, а преди две-три години сам започна да разправя наляво и надясно, че често пътува до Холандия по работа.
Ако бъде доказано, че Денислав е участвал в канал за трафик на жени и склоняване към проституция, го очаква присъда до 5 години затвор.

Наша проверка показа, че профилът на Денислав във фейсбук е деактивиран от няколко месеца, което съвпада с „изчезването” му в Холандия.

Ползвал чалгата за прикритие

През 2010 година Денислав изненада всички с решението си да прави кариера на фолкпевец. Въпреки липсата на какъвто и било певчески талант, той започна да прави по 3-4 песни на година, както и клипове към тях. През 2011-та риалити-героят стана част от музикалната компания на Ники Китаеца, но само след няколко месеца съвместна работа напусна и започна да се продуцира сам. В края на 2012 година пък подхвана да записва дуети с певицата Патриция, нашумяла с участието си в конкурса „Стани попфолк звезда“ на Слави Трифонов. Двамата направиха дуетите „Няма нощ, няма ден“ и „До лудост да обичам“, които се отличаваха с доста скъпата си видеореализация. Известни плеймейтки, суперлуксозни коли и огромна масовка статисти изпъстряха проектите на Денислав, което показваше, че стандартът му на живот рязко се е повишил, за да има финансова възможност за подобни разходи.

Приятел на Денислав: Отслабнал е, твърди, че е невинен

Семейството на Денислав и приятелите му отказват всякакъв коментар по темата. Още през септември домът му в Шумен е бил претърсван от полицаите и близките му са се покрили след това. „ШОУ“ все пак успя да разговори негов авер, който помоли да остане анонимен. Ето какво разкри той: „Дени е добре, доколкото знам. Поотслабнал е, но като цяло е здрав. Самият той е помолил всички, които знаят за случая в България, да не се говори нищо по темата, преди да има пълна яснота по случая. Казал е, че е невинен и истината ще се разбере. Но истината е, че почти никой тук не е наясно на сто процента дали е задържан за сводничество, наркотици или нещо друго. В Шумен се говорят какви ли не неща…“.

Росен ТОДОРОВ