Симона Иванова е фаворитката на Слави Трифонов (ВИДЕО)

1
Добави коментар
lifestylebg.com
lifestylebg.com

Симона Иванова е фаворитката на Слави в конкурса за сценична партньорка на господин Андреев, убедени са феновете на талантливата певица от Свищов, видя LifeStyleBG.com.

„Слави сам го каза”, пишат интернет потребители и цитират думите на Трифонов от четвъртък, когато водещият на два пъти намекна, че Симона Иванова е неговата фаворитка за партньорка на малкия разказвач на вицове. „Ти си My Number One”, обърна се към красавицата водещият преди да й даде възможност да изпее едноименната песен на Елена Папаризу.

И ако в първия момент зрителите си помислиха, че думите на Слави Трифонов са провокирани от заглавието на песента, то след края на изпълнението не остана и грам съмнение, че Симона Иванова е фаворитката на Дългия. „Това беше My Nomber One. Мойта приятелка Симона”, обяви за втори път Дългия. В петък водещият също остана силно впечатлен от изпълнението на младата дама, която се представи с песента от филма “Осъдени души”.

Изключително силни бяха изпълненията и на останалите момичета. В крайна сметка музикантите от „Ку-Ку Бенд” решиха напред в шоуто да продължат Симона, Крисия и Гергана.

Коя ще бъде сценичната партньорка на г-н Андреев , предстои да разберем. Следващата седмица децата ще се представят с песен, посветена на майките им и парче, избрано от родителите.