Лед скова Словения

13
Добави коментар
ehh
ehh

Прогноза за 20.04.15

Денят ще започне с разкъсана до слънчево облачност. В следобедните часове облаците над северните райони ще се вплътняват, а късно вечерта, нощта на вторник, над Североизточна България и ще превали. Около и северно от Стара планина ще е ветровито, вятърът от северозапад-запад ще бъде умерен до временно и силен. Максимални температури между +13° и +18°. Налягането ще се понижи.

Цялата статия

Прогноза за 19.04.15

През деня валежите ще спират. Облачността ще е променлива, по-значителна над южните райони, където там и в Източна България все още на места ще превалява. В същото време, над Северна България облаците ще се разкъсват и намаляват до почти напълно слънчево. Вятърът ще е от северозапад-север, до умерен, но с тенденция до края на денонощието да стихне почти навсякъде. Максимални температури между +12° и +16°.

Цялата статия

Прогноза за 18.04.15

От събота започва промяна на времето, свързана с преваляния и понижение на температурите. През предстоящото денонощие над страната ще премине студен фронт, ще се заоблачи, ще превали, а от развилата се купеста облачност на места и ще пригърми. В Северна България северозападният вятър ще бъде до умерен, силен. Максимални температури между +20° и +25°.

Цялата статия