Месечен хороскоп за февруари 2014 (II част)

1
Добави коментар
lifestylebg.com
lifestylebg.com

 

Какво ви очаква през най-краткия месец на 2014? Вашият месечен хороскоп от LifeStyleBG.com.

 

Везни

Февруари е месецът на промените за Везните. На работното място ви очаква сериозен разговор с шефа и едно предложение, върху което трябва внимателно да помислите. Периодът не  е подходящ за финансови инвестиции и започване на нов бизнес. Внимавайте какви документи подписвате.

В любовен план ви очаква един доста успешен период, особено ако сте убедени в правотата на избора си. Ако все пак има нещо, което ви тревожи, не се притеснявайте да го обсъдите с партньора си. 

 

Скорпион

Успешен и изпълнен  с много положителни емоции ще бъде месецът за Скорпионите. Най-накрая ще се почувствате удовлетворени от постигнатите резултати в службата. Към края на месеца ще ви се наложи да вземете решение, което по една или друга причина сте отлагали във времето.  Финансовото ви състояние е стабилно,а периодът подходящ за по-големи инвестиции. Месецът е подходящ за започване на нова работа.

Нов човек ще влезе в живота на Скорпионите в началото на месеца.  Дали приятелството ще прерасне във връзка, ще покаже времето. Отделете повече време за почивка и за пътувания извън града.

 

Стрелец

Ако планирате промени на работното място, сега е моментът да ги осъществите. В средата на февруари ви очаква служебен разговор, в хода на който трябва да изложите много добре мотивите си. Пазете се от колеги, които опитват да ви заемат мястото. Подходящ период за започване на нова работа е второто десетдневие на февруари.

В личен план ви очакват разочарования и предателства.  Не е изключено да  прекратите дългогодишна връзка.  Не се доверявайте сляпо на приятели.

 

Козирог

Козирозите ще бъдат изправени пред голяма дилема на работното място.Ще получите изгодно финансово предложение, което сте чакали с години . От друга страна пък няма да ви се иска да се разделите със сегашната си позиция. Не бързайте с вземането на решението. Търсещите работа имат големи шансове да се договорят за позиция с добри финансови параметри.

В личен план ще ви се наложи да вземете няколко важни решения. Периодът е подходящ за плануване на сватба.  Самотните Козирози да се впускат без угризения в нови авантюри. Не е изключено случаен флирт да прерасне в сериозна връзка.

 

Водолей

Нови възможности очакват Водолеите през новия месец. Изпълнени сте с ентусиазъм и желание за работа и без да се замисляте ще поемете много нови отговорности на работното място. Усилията ви ще бъдат оценени и това допълнително ще ви мотивира. Въпреки това е добре да си поставите някаква граница. В края на месеца се пазете от настинки.

В личен план ви очакват серия от неприятни емоции. В началото на периода ще имате сериозен конфликт с член от семейството. В любовен аспект нещата също няма да бъдат както ви се иска и това допълнително ще ви изнерви. Самотните Водолеи да очакват ново запознанство през първите десет дни на месеца.

 

Риби

Рибите ще бъдат изправени пред сериозно предизвикателство през този месец. Предстои ви да вземете важно решение относно бъдещето си професионално развитие. Ако от дълго време обмисляте да смените работата, сега е най-подходящия момент. В средата на месеца – предложение за пътуване в чужбина.  

Семеен спор ще развали настроението ви още в първите дни на февруари.  Изяснете отношенията си с любимия човек и ако е необходимо си дайте взаимна „почивка” и едва след това преценете, дали си заслужава да продължите връзката си.

 

КЪМ ПЪРВАТА ЧАСТ НА МЕСЕЧНИЯ ХОРОСКОП ЗА ФЕВРУАРИ 2014>>>