Месечен хороскоп за февруари 2014 (I част)

1
Добави коментар
lifestylebg.com
lifestylebg.com

 

Какво ви очаква през най-краткия месец на 2014? Вашият месечен хороскоп от LifeStyleBG.com.

 

Овен

Напрегнат в професионален план ще бъде февруари за Овните. Захванали сте с прекалено много задачи, които няма да може да изпълните в срок. Допълнително ще бъдете изнервени от колеги, които ще се опитат да изтъкнат грешките ви пред началниците.  Отнесете се отговорно към ситуацията и не позволявайте да бъдете замесени в интриги. В края на месеца ще ви бъде дадена възможност да изтъкнете всичките си професионални качества.  Периодът от 20 до 28 февруари е подходящ за започване на нова работа.

В личен план месецът ще започне със сериозен конфликт в семейството. Опитайте да овладеете емоциите си и не влизайте в излишни спорове. Нещата ще се нормализират след 10-и. Използвайте магията на Свети Валентин за да скрепите връзката си.

 

Телец

Още в началото на месец февруари на Телците ще им се наложи да вземат много важно решение на работното място.  Обсъдете всички въпроси, които ви вълнуват с началниците и бъдете готови да вземете решение, което все отлагате. Нещата ще започнат да идват по местата си още към края на месеца. Февруари е изключително подходящ за намиране на нова работа.

Месецът ще бъде напрегнат и в личен план за Телците. Финансовите проблеми могат да се отразят негативно на връзката ви и дори да се стигне до раздяла. Необвързаните имат шанс за започване на нова връзка в края на периода.

 

Близнаци

Изненади очакват Близнаците на работното място. Ще получите дълго чакано предложение, което ще промени цялостната ви нагласа. Бъдете предпазливи и не се доверявайте сляпо на колеги – не всички ви мислят доброто. Февруари е подходящ за по-сериозни бизнес инвестиции. Подходящи за започване на нова работа са дните между 3 и 10.

За обвързаните Близнаци новият месец няма да се отличава от предходния. Семейните ви отношенията са стабилни. Необвързаните пък имат шанс да започнат нова връзка към средата на месеца.

 

Рак

Раците да бъдат внимателни на работното място. Месецът ще започне с кавги и интриги между колегите. Опитайте се да не взимайте страна, освен ако не ви засяга пряко.  Атмосферата ще се успокои едва към края на месеца. Няма обаче да ви се размине срещата с началниците и обсъждането на проблемите. Бъдете внимателни при сключването на сделки и взимане на кредити.

В личен план ви предстои взимане на важни решения. Ако чувствате, че сте намерили любовта, не се колебайте да предприемете по-сериозна крачка. Февруари е подходящ за плануване на сватба.

 

Лъв

Изпълнен с много положителни емоции ще бъде месец февруари за представителите на зодия Лъв. В средата на месеца ви очаква сериозен разговор с шефа, а вероятността да бъдете повишени е огромна. Приемете ли предложението, ще се увеличат отговорностите ви, но и финансовото ви състояние ще претърпи положително промени.  Не със същия успех ще могат да се похвалят онези от вас, които търсят нова работа. Ще имате няколко предложения, но вероятността да се спрете на някое е малка.

През целия месец ще „летите” на крилете на любовта. Отношенията с половинката ви са стабилни и тепърва ще градите съвместни планове за бъдещето. Наситени с приятни емоции ще бъдат дните около Свети Валентин.

 

Дева

Успех на работното място очаква Девите. Още в първите няколко дни ще успеете да реализирате някои от идеите си. В края на месеца отговорностите ви ще се увеличат. Концентрирайте се върху задачите си и избягвайте конфликти с колеги и началници. Подходящи за започване на нова работа са първите две седмици на месеца.

Опитайте да прекарвате повече време с любимите хора. Необвързаните и през февруари нямат да срещнат любовта. Очакват ви приятни емоции с нови хора, но не и сериозна връзка.

 

КЪМ ВТОРАТА ЧАСТ НА МЕСЕЧНИЯ ХОРОСКОП ЗА ФЕВРУАРИ 2014>>>>