Месечен Хороскоп за всички зодии – ФЕВРУАРИ` 2014

13
Добави коментар
annnito
annnito

Месечен Хороскоп за всички зодии – ФЕВРУАРИ` 2014

Овен

Февруари ще ви донесе възможности за развитие и израстване в професионално и в лично отношение. Шансовете ще бъдат на ваша страна, ако заложите на динамиката и правилно разпределяте изпълнението на текущите си задължения. През първата половина на месеца се постарайте да преценявате къде са най-добрите дадености и се възползвайте от тях на сто процента. Стремете се да укрепите вярата си в моментите, когато трудностите надвишават многократно положителните резултати. Имайте предвид, че нещата около вас в материално отношение може да не се развиват според очакванията ви, но с добре преценени ходове ще успеете да постигнете отлични резултати в това направление и да съхраните стабилността си. Около средата на месеца много от вас ще бъдат настроени на романтична вълна, която може да тласне някого към взимане на съдбовното решение за трайно обвързване в любовта. През втората половина на месеца не поемайте неоснователни рискове в службата и в личен план, тъй като те биха могли да дадат цялостно отражение върху живота ви. Преценявайте основните решения, които взимате, и стъпките, които предприемате, за да гарантирате стабилността си в делово и в материално отношение.

Телец

Февруари ще ви донесе първите ясни потвърждения, че в личен и в делови план сте преминали успешно през най-трудните периоди от живота си. Дори и да ви е коствало много време, нерви и енергия, успехът на начинанията ви ще бъде налице, което допълнително ще ви вдъхне увереност, че нищо не е било напразно. Финансовото ви положение чувствително ще се подобри – така още преди средата на месеца ще си позволите да направите отдавна желани от вас покупки. Стремете се да не влагате емоции, когато става въпрос за споразумения или договори, свързани с деловата и материалната ви сигурност. Около средата на месеца много от вас ще бъдат приятно изненадани от новина от личен характер. Наслаждавайте се на всеки миг щастие с интимната си половинка. През втората половина на февруари изяснявайте всеки въпрос, който създава у вас чувство на несигурност, защото само така ще успеете да се справите с изпречващите се по пътя ви трудности. Пътуванията ще имат позитивно отражение върху живота ви, така че не се лишавайте от тях.

Близнаци

Ако през февруари си изградите правилна нагласа, в професионалната сфера ще успеете да осъществите целите, които си бяхте поставили неотдавна. Постарайте се да съставите стриктен план на работа, с който ще постигнете развитието, гарантиращо ви отлични приходи. До средата на месеца ще успеете да осъществите поредица от важни срещи, благодарение на които в най-скоро време ще получите нов, по-добър тласък в кариерата си. Постарайте се да разширите цялостно полето си на действие. Много от вас ще успеят да изяснят редица въпроси, които напоследък ви вълнуваха. Около средата на месеца проявената от вас активност ще ви гарантира постигането на отлични крайни резултати. Заемете се с изясняването на въпроси, засягащи възрастните и най-малките членове на семейството си. През втората половина на февруари може да очаквате значително раздвижване в професионалната сфера. Ангажиментите ви многократно ще нараснат, а и приходите ви също значително ще се подобрят. Любовта ще заема важно място в живота ви, така че не спестявайте малките жестове на внимание към интимната си половинка. Осъществените от вас пътувания ще се превърнат в източник на положителни емоции и на придобивки.

Рак

Февруари за вас ще бъде наситен с предизвикателства и с изпитания в професионално и в материално отношение. Постарайте се да не губите концентрацията си по отношение на малките и на големите неща, защото точно това ще гарантира спокойствието, от което ще се нуждаете най-много на този етап. Не допускайте да претърпите каквито и да било загуби от материално естество, за да съхраните стабилността си в това направление. До средата на месеца не се страхувайте да предприемете конкретни стъпки, с които в бъдеще ще си гарантирате спокойствие в професионалната сфера. Останете открити за новите предложения, които неминуемо ще ви отправи приятел, познат или делови партньор. Заложете на динамиката, като не допускайте други хора да определят от какво точно се нуждаете в живота си. Около средата на месеца много от вас ще имат известни затруднения, свързани с член на семейството. Важно е да се съсредоточите върху главното и да разрешите съществуващия проблем. През втората половина на месеца не се отмятайте от вече поетите от вас обещания към партньор, колега или познат. Здравето ви ще бъде лабилно, така че полагайте повече грижи за себе си.

Лъв

През февруари не оставяйте на втори план важните си ангажименти, защото по този начин подлагате на риск материалната си стабилност. Постарайте се да планирате изпълнението на задълженията си достатъчно адекватно, за да се справите и с отговорностите, свързани с пари или с личната ви документация. До средата на месеца по пътя си ще се изправяте пред значителни предизвикателства – не пренебрегвайте необходимостта да се заемете максимално съвестно с изпълнението на текущите си отговорности! Проявете голяма изобретателност при разрешаването на съществуващите проблеми между вас и определена особа. Важно е около средата на месеца да проявите гъвкавост, като не си позволявайте да станете подвластни на чувствата си. Противопоставянето на желанията, изразени от интимната ви половинка, може да ви отдалечи един от друг и със сигурност ще има неблагоприятно въздействие върху връзката ви. До края на месеца потърсете съмишленици сред кръга от приятели и колеги, особено ако искате да реализирате своя идея.

Дева

През настъпващия февруари много от вас ще се радват на стабилност в делови и в материален план, но в същото време ще се наложи да преодолявате и поредица от неочаквани предизвикателства. Истината ще бъде някъде по средата, а най-важните качества, на които трябва да заложите, са стабилност и умение да лавирате при всякакви ситуации. До средата на месеца преценявайте всяка своя дума и всеки ход, който предприемате в личен и в делови план. Имайте предвид, че нещата около вас може и да не се подреждат по възможно най-благоприятния начин, ако си позволите да поемате неоправдано големи рискове. Преценявайте информацията от професионален характер, която достига до вас, защото не бихте могли да я използвате цялата както желаете. През втората половина на месеца с повишено внимание подписвайте всякакви договори. Вероятността да се изправите пред конкретни предизвикателства ще бъде изключително голяма, но от вас зависи как ще се измъкнете от обстоятелствата невредими. В края на месеца се отпуснете и си отделете достатъчно време за себе си, за близките си и за интимната половинка.

Везни

През февруари е наложително да приключите с всички проблеми, ангажименти и въпроси, които бяха в центъра на вниманието ви през цялата изминала 2013 година. Отпуснете се и се наслаждавайте на всяка завоювана от вас победа в професионалната сфера. Създайте си нагласата на човек, който знае как да печели, а от загубите да научава своите най-ценни уроци. Не позволявайте да губите вярата и надеждата си, защото чрез тях ще постигнете стабилността, от която се нуждаете на този етап. Работете за изглаждане на съществуващите недоразумения в отношенията ви с приятел, близък или колега – в този случай желанието ви ще бъде определящо. Около средата на месеца е важно да не губите концентрация, когато боравите с пари и с документи. През втората половина на месеца е важно да фокусирате вниманието си върху главното, което касае интимната половинка и членовете на семейството ви. Добре е да осъществите някои отдавна планирани реконструкции в дома си, особено и ако сте ги обмислили добре.

Скорпион

През февруари много от вас ще се натъкнат на редица трудности от професионален, материален и личен характер. Важно е да съставите изключително точен план за работа и за почивка, за да не нарушите баланса в тези направления. Действайте адекватно и положението около вас максимално ще се стабилизира. Имайте доблестта да си признаете грешките, които сте допуснали неволно спрямо колега или делови партньор. До средата на месеца ще се наложи да проведете някои разговори с особа, от която по един или друг начин сте била зависими. Ако искате да стъпите на стабилна основа в професионалната сфера, не е желателно да поемате рискове. През втората половина на месеца на много от вас ще се наложи да се заемат с уреждането на въпроси, които касаят близките ви или наследствените ви имоти. Добре е да стоите настрана от въпроси, чието разрешаване не зависи единствено и само от вас. Всеки опит от ваша страна да си търсите правата, като проявявате нападателност и агресивност, може да свърши катастрофално! Погрижете се за здравето си.

Стрелец

За вас настъпващият месец ще бъде с позитивен знак в професионално, в материално и в лично отношение. Много от самотните представители на знака ще срещнат сродна душа, което и ще бъде причина да изживеете множество незабравими мигове. До средата на месеца много от вас ще копнеят за разбирателство, за взаимност, а и за създаване на семейство. Добре е да не избързвате с плановете, особено ако не сте сигурни в дълбочината на своите чувства, както и в партньора до вас. Постарайте се да не пренебрегвате служебните си отговорности, особено тези с рутинен характер. Около средата на месеца много от вас ще бъдат приятно изненадани от неочаквани приходи, които ще стабилизират чувствително изтънелия ви в последно време бюджет. През втората половина на февруари желанието ви да осъществите плановете и мечтите си ще бъде най-сигурната гаранция за успех на предприетите от вас инициативи. Дори и да се изправите пред някои предизвикателства, е важно да преценявате плюсовете и минусите във всяка ситуация. Новите инвестиции може да умножат приходите ви в бъдеще, особено ако влагате разум в тях!

Козирог

Изключително позитивен ще бъде настъпващият февруари за вас. Ще имате достатъчно от всичко, особено ако съумеете правилно да планирате и да организирате изпълнението на текущите си задължения на работното място. През първата половина на месеца заложете на активността и не се огъвайте пред трудностите, изпречващи се по пътя ви. Имайте предвид, че успехите ви ще дразнят много хора, така че не е изключено да си имате работа със завистници. В този случай е благоприятно да преценявате още по-внимателно всеки свой нов ход, за да съхраните стабилността си. Около средата на февруари ще ви бъде отправено предложение, което в бъдеще ще ви донесе значителни ползи в деловата и в материалната сфера. Приходите ви ще се увеличат още преди края на месеца, така че се възползвайте от възможността да направите отдавна желана от вас покупка. До края на периода е благоприятно да направите поредица от пътувания по работа и за удоволствие. Не е изключено важен за вас въпрос да бъде разрешен именно на път!

Водолей

Февруари ще бъде труден месец за много от вас, особено ако скоро сте направили конкретна промяна в живота си – без значение дали в професионален или в личен план. Действайте по съвест, но най-вече следвайте здравия си разум, за да се радвате на стабилност. През първата половина на месеца преценете ходовете и евентуалните крайни резултати, които очаквате да постигнете на работното си място. В случай че нещата за вас не се подреждат по възможно най-благоприятния начин, то не се колебайте да промените предварителните си планове. Не позволявайте натискът, който ви оказват външни лица или определени обстоятелства, да промени намеренията ви за постигане на по-висока стабилност. Моментът не е благоприятен за подписване на дългосрочни договори – те няма да бъдат каквито очаквате! През втората половина на месеца много от вас ще се радват на изключително внимание и на интерес от нови хора, навлизащи в живота ви. Не е изключено някоя особа да обсеби мислите ви, което със сигурност ще прерасне в страстна авантюра. Полагайте съзнателни грижи за здравето си, тъй като то ще зависи изцяло от стила ви на живот!

Риби

През февруари ще се радвате заради израстването си в професионалната сфера. Ще получите примамливо предложение, което ще ви гарантира повишение на приходите и в същото време – по-добра позиция в служебната йерархия. Добре е да съставите програмата си в съответствие със собствените си нужди. Имайте предвид, че до средата на месеца ще имате всичко необходимо, за да съчетаете полезното с приятното, без това на всяка цена да е свързано с потребността да правите каквито и да било компромиси. Около средата на месеца социалната ви активност чувствително ще се увеличи. Полезните познанства ще ви дадат основание да мислите реалистично за израстване в кариерата. През втората половина на месеца ви очакват приятни изненади от личен характер. Пътуванията и добрите стечения на обстоятелствата ще се превърнат в източник на множество положителни емоции. Наслаждавайте се на всеки миг щастие, който споделяте с интимната половинка и с близките си. Здравето ви ще бъде стабилно, но въпреки това е добре да полагате съзнателни усилия, за да бъдете във върхова форма.

 

Източник:   Хороскоп за Февруари` 2014