02 Фев Чип и Дейл се завръщат на големия екран Избрана

13
Добави коментар
stoyan.sh
stoyan.sh

През седмицата стана ясно, че студиото Disney ще възкреси двете си популярни катерички Чип и Дейл, които ще бъдат звездите в хибридна лента а ла “G-force” или „Алвин и чипоносковците”. Историята за Спасителния отряд, който по-възрастните читатели на Филмче.нет със сигурност помнят и обичат от неделните Disney вечери по „Канал 1”, ще бъде обновена и режисирана от Робърт Ругън. Той е автор на няколко кратки проекта, най-популярният от които е “Wiley vs Rhodes”, и купища реклами, сред тях и доста неприличната “Get It On” за Durex (вижте ги по-долу или посетете Vimeo канала на Ругън).

“Wiley vs Rhodes”

“Get It On”

С продуцирането на хибридния филм ще се заеме Mandeville Films/TV, Disney девизията, която отговаря за „Мъпетите”. 

Хибридните истории се оказаха печеливша формула за Холивуд. От Fox подготвят четвърти епизод на „Алвин и чипоносковците”, а от Sony миналата година реализираха втори филм за „Смърфовете”, с който едва ли ще приключи поредицата. Е, имаше и няколко финансови провала, сред които „Мечето Йоги” и „Скок-подскок”, за чиито продължения не се чува нищо.

История:

За първи път Чип и Дейл се появяват в кратък филм с Плуто от 1943 г. В последствие те се появяват и в други истории на компанията, докато през 1989 г. оглавяват свое телевизионно шоу за цели три сезона. В него Чип, мозъкът в тандема, и Дейл, глуповатият смелчага, ръководят детективска агенция, помагаща на други животни. 

Снимка: leonelcastellani.blogspot.com

Препоръчахте ли Филмче.нет във Facebook? Благодаря 🙂