Tornador Classic Z-010 Original пистолет за интериорно почистване на автомобили

4
Добави коментар
daaliev
daaliev

Tornador Classic Z-010 Original е подходящ за лесно премахване на прах и мръсотия от автотапицерии, автомобилни табла, корите на вратите, автомобилни килими, багажници, твърди повърхности и други.

Торнадор е професионален инструмент за безупречно почистване на тъкани и повърхности използван от детайлинг студиа и автомивки.

Системата Tornador Classic Z-010 разпръсква фина мъгла от почистващият разтвор, който не се насища върху повърхностите. Ще видите как течността прихваща мръсотията и я отделя върху повърхността на тъканите. След третиране с Tornador твърдите повърхности трябва да бъдат забърсани с микрофибърна кърпа. След това завъртете крана за да изключите впръскването на препарата и използвайте само сгъстен въздух за изсушаване на почистената област. Толкова е просто.

Използвайте почистващият пистолет Tornador Z-010 върху арматурното таблото, въздуховодите, панелите и корите на вратите, волана, тапицерията, мокета, стелките, както и трудно достъпните места от автоинтериора. Tornador лесно почиства трудните за достигане места, между седалките и шевовете на тапицерията. Повърхностите третирани с Торнадор изсъхват изключително бързо.

Също така Tornador Original може да се използва при почистването екстериора на превозното средство. Лесно може да бъде почистен свалящият се покрив на вашият кабриолет, джанти, гуми, емблеми и други трудно достъпни елементи от екстериора на колата. Няма нужда да търкане. Tornador върши тежката работа вместо вас.

Почистващият пистолет Торнадор трябва да се използва с въздушен компресор, даващ възможност за постоянно налягане на въздуха най-малко 6 bar / 6 атмосфери/ и максимум 8,5 bar – 9 bar /8,5 атмосфери – 9 атмосфери/, за да защитите своя Tornador от ненужно износване. Използвайте спирателният кран за контролиране на количеството течност, освободена от Tornador Classic Z-010.

ФУНКЦИИ:

Подходящ за почистване на кожа, пластмаса, каучук, винил, стъкло, арматурно табло, автотапицерии, мека мебел, килими и т.н.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

За да почистите различните видове повърхности, разредете желаният концентриран препарат според указанията на етикета върху опаковката. Включете спирателният кран нагоре и използвайте Tornador с припокриващи се и последователни движения на 15 мм. – 30 мм. над повърхността, която желаете да почистите. Ако е необходимо, оставете течността да подейства и разтвори мръсотията в продължение на 10-15 секунди. Използвайте микрофибърна кърпа, за да абсорбирате излишната течност от твърдите повърхности. След това завъртете крана в хоризонтално положение и използвайте пистолета само със сгъстен въздух за изсушаване на почистената област.

СПЕЦИФИКАЦИИ Tornador CLASSIC Z-010

Бърза връзка за високо налягане: 1/4 “

Работно налягане / макс. налягане: 8 bar

Консумация на въздух: 237 л/мин

Тегло (кг): 0,67 кг

Ниво на шума при налягане на звука: (LpA) 87,8694db (EN ISO 15744)

Ниво на шума при мощност на звука: (LWA) 98,85 db (EN ISO 15744)

Пиково ниво на налягане, звук: (ЗЗК) 92,1 db (EN ISO 15744)

Равнище на вибрация: 0:38 м/сек ² (EN 28662-1)

Измерване на ниво при неточни вибрации: 0:19 м/сек ² (IEC 28662-1)

Tornador Classic Z-010 е усъвършенстван пистолет за почистване, предназначен за подобряване на резултатите от почистващите препарати с уникално действие.

Почистването на автомобила с Торнадор е по-лесно и по-бързо.

ВИДЕО – ПОЧИСТВАНЕ С TORNADOR Classic Z-010:

ПРЕДИ ПОЧИСТВАНЕ С TORNADOR Z-010:         СЛЕД ПОЧИСТВАНЕ С TORNADOR Z-010: