VenZy: Слушайте и подкрепяйте хубавата музика

21
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

На церемония в края на януари за първи път музикалната телевизия BOX TV връчи годишните си музикални награди. Известни българи връчиха оригиналните статуетки в 12 от предварително обявените 13 категории.

Харесай страницата ни във Facebook

Церемонията беше под надслов „Оставам ТУК“, продиктуван от желанието на BOX TV повече млади хора да направят своя избор и останат да живеят, работят и творят в родната България.

Откритието на „Монте мюзик“ VenZy бе отличен с цели две награди – „Дебют на годината“ и „Хит на годината“ за „А дано, ама надали“, съвместно с Графа и Михаела Филева. Минути след като бе обявен за най-добрия дебютант на 2013 г. репортерът на Меломан.бг Сабина Димитрова успя да поговори с VenZy.

Първият ми въпрос, разбира се, е как се чувстваш като награден, спечелил?

Мога ли да го направя с нечленоразделен звук. Ааааааааааааааааааааааааааааааа – ето така се чувствам!

Ще те помоля също да ни го опишеш по-подробно?

Сега ще го преведа! Прекрасно! Това беше в кръга на шегата. Искаше ми се да извикам, защото това е, може би, най-близкото до емоцията, която мога да предам. Аз се чувствам прекрасно, много съм УАУ, нямам думи просто… Много съм „тачт“ – много ме трогна тази награда и ми дава страшно много стимул и посока. Гориво – двигателят го има, машината я има – просто трябва да се върви напред.  Такива награди дават много стимул на българските артисти и изцяло на българската сцена. Трябва да има повече такива – това ни стимулира страшно много.

Ще те попитам и за мнението ти за мотото „Оставам ТУК“?

Ами, аз имам една такава теза, която до момента е била почти безотказна, че, за да можеш да излезеш извън държавата си, трябва първо да си покорил своята собствена, затова общо взето ние с „Монте“ изцяло подкрепяме това да останем тук, да правим българска музика, да завладеем цяла България с българската музика, като в това число нямам предвид само нашия лейбъл, а всички артисти и лейбъли, които работят в тази насока. За да може да качим нивото на музиката и да получим отреденото й място и това ще стане много скоро.

А какво следва сега за теб? Какво правиш в момента, готвиш ли нещо като изненада?

Ами да, готвим доста неща. Аз по принцип не обичам да говоря – обичам да действам повече. Само ще кажа, че предстоят бързи, бавни проекти, по-весели, по-лирични. Като цяло ще има разнообразие. Наистина нямаме търпение да започнем да рилийзваме песен след песен, защото годината започна много хубаво и смятаме така и да завърши.

А няколко думи за нашите меломани.

Към абсолютно всички ваши меломани едно послание: слушайте и подкрепяйте хубавата музика, защото вие всички, които ни слушате, които ни подкрепяте сте нашето вдъхновение.

Коментари

коментар(а)