Услуги за SEO оптимизация и Link Building

3
Добави коментар
seojob
seojob

Услуги за SEO оптимизация и Link Building

SEO услугите, които предлагаме включват пълен набор от оптимизационни техники, които ще доведат до повишаване на рейтинга на вашия сайт. Използваме “бели техники” за оптимизиране на бизнес сайтове и онлайн магазини, които са групирани в следните раздели:

SEO консултации – чрез консултацията ще може да научите какво е това SEO, как се прави, защо се прави и до какво води. След консултация от seo специалист ще имате нужните знания и умения, чрез които сами ще можете да осъществите много добра оптимизация на своя проект в онлайн пространството.
SEO одит – тази услуга ще спомогне правилното интерпретиране на въпроса “Къде се намира моя бизнес сред всички останали?”. Одитът ще Ви покаже къде и какво може да бъде подобрено, за да може да повишите класирането си в Google.
On-Page SEO оптимизация – оптимизиране на кода и структурата на сайта. Вътрешната оптимизация е много важна при изграждането на стратегия за оптимизиране.
Off-Page SEO оптимизация – изграждане на връзки към сайта посредством регистрации в каталози, директории, справочници, бизнес платформи и т.н.
SEO пакети за оптимизация на сайтове – SEO пакетите за оптимизация са най-добрият и сигурен начин за бързо изкачване на предни позиции в Гугъл. Всеки един пакет за оптимизиране на сайт включва услуги, които са задължителни за правилната оптимизация и целят по-предно позициониране за съответния брой ключови думи. В зависимост от желанията и възможностите Ви, ние Ви предлагаме няколко пакета за оптимизиране за търсачки, които обособяват най-търсените техники при оптимизация. 
Link Building – външната оптимизация на сайта. Чрез изграждането на входящи линкове ще повишите trust rank на вашия сайт и по този начин ще му позволите да се позиционира на челни позиции в Google:

Регистрация в търсачки
Добавяне в директории
Публикуване в социалки и микроблогове
Регистрация в бизнес каталози
Публикуване в директории за статии
Публикуване в сайтове за обяви
Регистрация в класации и броячи