Секси парче в БСП – МИГNews – Новините без цензура

1
Добави коментар
mignews
mignews

Еротичен модел, фенка на „Левски“, разбуни БСП. Габровката Евдокия Христова, станала популярна с предизвикателните си фотоси преди години, смята да се кандидатира за шеф на червената структура на комсомола в града, потвърдиха пред „Всеки ден“ вчера нейни съпартийци.

Ветерани от Столетницата обаче възроптаха срещу лансирането на знойната девойка на ръководен пост заради риска от дискредитиране на партията. Дамското попълнение в комсомолския пленум стана любимо на червените, след като още през 2011 г. направи еротична фотосесия със секси бельо на любимия си футболен клуб и с нея спечели вечеря с играч от отбора – испанеца Тони Калво.

Близо 3 години по-късно Евдокия все още е запален фен на синия тим въпреки яростните критики от съпартийците си, че не подкрепя ЦСКА. Тя продължава да е видна активистка на социалистическата младеж в Габрово, а едновременно с това да върти къща за гости в Трявна. Предизвикателната брюнетка обаче не станала любимка на бесепарите със секси фотосите, а с всеотдайната си работа по организирането на партийните конференции в Габрово.

Историята на Евдокия напомни и за една друга позабравена, но обичана дамска фигура в БСП – на Звездичката. Ирина Йорданова бе избрана за „Мис Бузлуджа“ преди няколко лета и лично бе поканена за соцлидера Сергей Станишев да работи на „Позитано“ 20. Тогава и млади, и стари бесепари засукваха мустак край красивата блондинка наоколо. Тя обаче преждевременно се отказа от партийната работа и се отдаде на професионалната си кариера като ездач.