Отслабване с чай от мед и канела

21
Добави коментар
Virosss
Virosss

Напоследък все повече се говори за този чай от мед и канела, който се приготвя изключително лесно и се говори, че дава изключителни резултати, без дори да спазваме някаква допълнителна диета за да отслабнем.

Все още не съм го пробвал, но понеже килограмите ми започнаха да нарастват значително, реших да се огледам за някоя не много претенциозна и сложна диета, която мога да приложа, а тази май изглежда такава. Ето и рецептата за чай от мед и канела:

Рецепта за чай от мед и канела
Половин чаена лъжица канела се залива с една чаена чаша вряла вода и се разбърква добре. Изчаква се полученият чай да изстине и се добавя супена лъжица мед. Отново се разбърква, така, че меда да се разтвори. Половината чаша чай изпивате сутринта, преди закуска, а останалата част вечерта, преди вечеря.

Доколкото разбрах, чая се пие така всеки ден, а разликите започвали да се усещат след първата седмица, като, доколкото разбрах с този чай подтискате желанието за ядене.

Чая ми се струва доста елементарен и лесен за приготвяне в домашни условия, пък и обичам канелата, така, че ми се струва няма да ми е толкова неприятно да го пия. Затова и смятам от утре да го почвам и евентуално след няколко дни да дам обратна връзка за резултата от него.

Някой от вас случайно да го е пробвал и да сподели дали реално има ефект? Или поне хора, които са започнали да пият този така прословут чай от мед с канела?