Оперативно счетоводство – Безплатно с Ваучер по схема Аз Мога Повече 2013-2014

3
Добави коментар

   Схема Аз Мога повече 2013-2014 дава възможност на работещи в частния сектор или самонаети лица (собственици на фирми) да кандидатстват за Безплатно обучение с Ваучери към Агенцията по Заетостта. Имайте предвид, че има срокове, в които се подават документите – следете ги.

Кой е Доставчик на Обучение с Ваучери?

   Доставчикът на обучение предоставя безплатните курсове по схемата Аз Мога Повече за 2013-2014.

   Вие можете да се запишете за курс Оперативно счетоводство, Френски език, Испански език или за Дигитални компетенции като Безплатен курс по Аз Мога Повече 2013-2014, като заплатите стойността му чрез Ваучера за Безплатно обучение, предоставен Ви от Агенцията по Заетостта.

   Всеки Доставчик на Обучение по схема Аз Мога Повече 2013 трябва да бъде одобрен от Агенцията по Заетостта и да притежава лиценз от НАПОО, затова бъдете внимателни. Можете да обмислите варианта да се обучавате чрез предлаганото по Аз Мога Повече Дистанционно обучение – това е най-предпочитаната форма на обучение от работещите хора с малко свободно време.

Аз ли избирам Доставчика си на обучение по програма Аз Мога Повече за 2013-2014?

   Да, Вие избирате Доставчика си на Обучение по Оперативно счетоводство по Оперативна Програма РЧР, схема Аз Мога Повече 2013. Съветваме Ви да проучите внимателно преди да изберете своят доставчик, защото от това зависи и качеството на обучението, което ще получите.

   Имайте предвид следното:

Доставчикът предоставя обучението БЕЗПЛАТНО и без каквито и да е скрити плащания и такси.

Учебните материали са безплатни и трябва да бъдат на Ваше разположение през целия период на обучение. Ваучерът покрива разходите за учебни материали, затова никой доставчик на обучение не трябва да Ви иска пари за тях.

   Не сте длъжни да направите компромис с желанията си и с качеството на обучение, ако Доставчиците на обучение по Френски език, по Испански език или по Оперативно счетоводство от Вашия град не предлагат търсения от Вас курс. Благодарение на дистанционното обучение по схема Аз Мога Повече за 2013-2014 можете да изберете Доставчик на обучение от Варна, Силистра, Казанлък, Стара Загора, Ямбол – дори ако самите Вие живеете в София, например.

За да кандидатствате по схемата трябва да бъдете на трудов договор в частна фирма или да сте самонаето лице.

След като бъдете одобрени от Бюрото по Труда за Безплатно обучение, ще получите УВЕДОМЛЕНИЕ. Имате 30 дни от датата на получаването му, за да се запишете на курс при Доставчик на Обучение с Ваучери. След като той попълни УВЕДОМЛЕНИЕТО Ви, трябва да го занесете в Бюрото по Труда (в рамките на тези 30 дни).

И последно – 7 дни преди началото на курса трябва да занесете ваучера си (който сте получили от Агенцията по Заетостта) на избрания от Вас доставчик на обучение.