Пролетно-лятната колекция на Escada за 2014-та

15
Добави коментар

Точно сега едва ли ви идва на ум да си мислите за леки и ефирни материи, но пролетта все пак се задава и си струва да помислим за пролетния си гардероб. Пък и така ще се пренесете, поне мислено, в света на топлите слънчеви лъчи и приятния пролетен ветрец.

Новият каталог на Escada е чудесна отправна точка за това мислено пътешествие. Той ни предлага както семпли, многофункционални дрехи, така и грабващи вниманието ансамбли за дамите, които обичат да впечатляват визуално.

Голяма част от асортимента е посветен на копринените рокли и туники с елегантно излъчване. Вдъхновението на колекцията долита от Френската ривиера, така че е нормално да очаквате небрежен шик в изобилие. Що се отнася до десените, марката се е фокусирала върху абстрактни мотиви и едноцветни предложения. За разнообразие са използвани геометрични акценти, графики на цветя и пеперуди.

Гвоздеят на колекцията е изключително стилната връхна дреха от червена напа с дължина до средата на бедрото, ръкав до лакътя, два големи джоба и интересна перфорация. Тя може да бъде комбинирана с почти всички модели от колекцията и придава изискан вид на всеки един от тях.

В областта на аксесоарите може да се каже, че царува златистият цвят – обувки, гривни и чанти от „злато“ ще допълнят идеално вашия Escada тоалет.

Posted in Дрехи.

Tagged with Escada, дрехи 2014, колекция, мода.

– 05.02.2014