Пролетни тенденции при чантите

19
Добави коментар

Лесно можете да придадете нов вид на гардероба си само с помощта на няколко нови, модерни чанти. Ако сте решили това да е вашата стратегия за пролетта, то ето какво ще бъде модерно през следващия сезон.

Бели чанти

Ако сте любители на спретнатото бяло, имате късмет – ако съдим по колекциите на Balenciaga, Michael Kors, Bottega Veneta, Mulberry и много други, белите чанти във всякакви форми и размери са задължителни за пролетта на 2014-та. Ако не си падате по чисто бяло, помислете за комбинация от черно и бяло.

Чанти „бохо“

Достатъчно големи, за да поберат всичко, което искате да сложите в тях, но стилни и нови – това са чантите бохо този сезон. Според Anna Sui, Marc Jacobs и Tori Burch предпочитаните за тях цветове са пастелните. Ако искате да впечатлите, обаче, потърсете някоя с интересен принт.

Големи клъчове

Ако търсите нещо по-елегантно, Fendi, Nina Ricci и Helmut Lang определено залагат на голямата чанта-плик. Вариации по темата са бродираните клъчове, показани от Chanel, Mulberry и Nina Ricci, и меките клъчове, предложени от Fendi и Burberry Prorsum.

Ярки цветове, чанти „кофа“ и екзотични принтове

Сред останалите тенденции, които се открояват при чантите за пролет 2014-та, са ярките цветове – зелено, жълто, ярко червено, наситено розово; чантите тип „кофа“ – с кръгло или елипсовидно дъно и въже за стягане в горния край; и принтове – от шарки на екзотични животни до абстрактни геометрични рисунки.