Маникюр със сърца за „Свети Валентин“ (галерия)

13
Добави коментар
Tzvetomir-Ceco
Tzvetomir-Ceco

В месеца на влюбените, подготовката за „Свети Валентин“ започва да се усеща още в първите му дни. Отново ще избирате каква романтична и красива прическа да си направите, с какво бельо да изненадате любимия и разбира се ще отделите време и за маникюра и педикюра си.

Споделяме една идея за тематичен маникюр, който лесно може да направите. Това, което ще ви трябва са розов или червен лак, тъй като те се приемат като официалните цветове за Деня на влюбените, лак с брокат, по-светъл цвят лак за основен (може да е бледорозов или праскова), база за лак и топ лак.

Най-напред нанесете базата за лак, а след нея и два пъти от основния цвят. Тук основният цвят е бледорозов, но ви е може да направите празничен маникюр като комбинирате само червено с по-наситено розово. Изчакайте да изсъхне и след това с помощта на по-тъмнорозов или червен лак направете сърчицата. За да получите сърце, трябва да поставите чертичките лак една върху друга, но леко под наклон.

Хубаво е предварително върху лист хартия да пробвате да направите няколко сърчица. След като сърцата изсъхнат, върху тях може да поставите от лака с брокати. Завършете маникюра поставяйки топ лак. Ако тази идея ви е харесала, може да я направите и върху ноктите на краката си. Разгледайте и галерията ни с още красиви нокти в стил „Свети Валентин“.

Снимка: lovemaegan.com