Само в LifeStyleBG.com: Вижте как изглеждаше Мартина преди да срещне Слави Трифонов! (СНИМКИ)

1
Добави коментар
lifestylebg.com
lifestylebg.com

Само в LifeStyleBG.com: Вижте как изглеждаше Мартина преди да срещне Слави Трифонов! (СНИМКИ)

 
Името на Мартина Огнянова нашумя преди няколко години, когато балерината от „Магаданс” се залюби с най-богатия шоумен в България Слави Трифонов. Подобно на Дългия и любимата му доста упорито пази личния си живот в тайна. За първи път LifeStyleBG.com ще ви покаже как изглеждаше балерината преди да се запознае със Слави.
Наш читател ни изпрати няколко фотоса, правени по времето, когато Мартина Огнянова се изявяваше в художествената гимнастика.  По онова време настоящата годеница на Слави Трифонов е част от спортен клуб „Грация”, с който печели редица награди от държавни и международни турнири.
Щастливата звезда на Мартина Огнянова изгрява когато става част от „Шоуто на Слави”. Следват редица трансформации във външния й вид. През няколко месеца любимата на Слави Трифонов сменя цвета на косата си, а за прическата й ежедневно се грижат едни от най-добрите столични коафьори. Гаджето на Слави експериментира и по отношение на грима, който понякога й придава доста различен вид. Единствената по-сериозна корекция, която Мартина е направила по тялото си е поставянето на силикон в гърдите.
А ето и трансформациите на Мартина Огнянова, откакто се изявява в „Магаданс”: