Николета удари Венета със сватбата на Жоро Илиев (СНИМКИ)

1
Добави коментар
lifestylebg.com
lifestylebg.com

„Докато другите тв таблоиди само говорят за сватбата на Георги и Мая Илиеви, то ние в ще ви я покажем цялата!”. С тези думи Николета Лозанова анонсира съботния брой на „Поверително от NL”,а за зрителите още отсега предричат провал за Венета Райкова и „Горещо”.

От месеци насам двете телевизионни водещи водят ожесточен борба за рейтинг. И ако до сега лидер бе Венета Райкова, то нищо чудно след последния брой на „Поверително от NL” картинката рязко да се промени.

От години се носят легенди за сватбата на Жоро Илиев в ресторант „Мираж”. Малцина обаче са онези, които са видели кадри от събитието, още повече, че желанието на Главния било по никакъв повод да не се разпространяват записи от събитието. Сватбата е снимана от един-единствен оператор с професионална видеокамера и именно този запис ще бъде показан в предаването на Николета Лозанова.

За да задържат интереса на зрителите, от екипа на „Поверително от NL” ще излъчат сватбата на Георги и Мая Илиеви в няколко поредни епизода. На церемонията присъстват куп известни по онова време личности, включително и Фатик, който се прострелва с пистолет на сватбата и превръзва раната си с покривка от маса.

Ето и няколко снимки от сватбата на Жоро Илиев в анонс: