Спечелете SONAX зимен комплект „Бърза помощ“

1
Добави коментар
pgp

Лед върху автомобила, замръзнали стъкла и ключалки, затруднена видимост, залепване на гумените уплътнения, трудно стартиране на двигателя…

Звучи ви познато, нали? Лошата новина е, че проблемите през зимата не спират дотук. Хубавото в тези случаи е, че отново можете да разчитате на помощта на SONAX. Традиционно зимата се свързва със сняг, лед, студ, мръсотия, сутрешни задръствания, затрупани коли, трудни пътни условия и много хора изпадат в мрачно настроение. Други, обаче, знаят, че зимната ваканция може да е много отпускаща и вместо да мислят за студа и влагата, мечтаят за горещи напитки, снежни склонове и замръзнали езера.  Искаме да прекараме зимата заедно по един различен начин – по един по-весел начин.

Точно затова от днес стартираме Зимната игра на SONAX България «Една забавна зима» на страницата им във Facebook.

За да се включите трябва да публикувате

ЗАБАВНИ СНИМКИ, КОИТО СА НАПРАВЕНИ ДОКАТО ПРЕБОРВАТЕ ЗИМАТА С ПОМОЩТА НА ПРОДУКТИТЕ НА SONAX.

Всеки потребител може да публикува на страницата на SONAX БЪЛГАРИЯ във Facebook неограничен брой снимки на тази тематика. Надяваме се да направите красиви, интересни, смешни, забавни и позитивни снимки, с които всички искрено да се забавляваме.

Трима от вас, чиито снимки по темата, са най-коментирани, споделяни и харесвани, ще получат специалната ни награда: SONAX зимен комплект “Бърза помощ”, който включва:

    Зимна течност за стъклочистачки – концентрат (250 мл)     Спрей за размразяване на стъкла (500 мл)     Препарат за размразяване на ключалки (50 мл)     Подарък – кърпа против изпотяване на стъкла

Поднесени в прозрачно-сребриста чанта с цип, подходяща за удобно пренасяне на продуктите в багажник.

Краен срок за участие: 28 Февруари 2014

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.