БиТиВи изхвърли Любо Нейков

13
Добави коментар
maman9
maman9

/Поглед.инфо/ Новият шеф на Би Ти Ви Павел Станчев е разпоредил от ефир да падне предаването „Голата истина“, както ПИК писа първи преди седмица. Последният епизод ще бъде излъчен на 17 февруари. Водещият на шоуто Любо Нейков научил новината за своето уволнение навръх рождения си ден.

Шоуто трябваше да конкурира „Господари на ефира“, но не само че не успя да изпълни целта си, ами и удари невиждан рекорд по нисък рейтинг в историята на телевизията. „То направо да те е срам да гледаш цифрите, беше някаква страшна мъка, нито един епизод, даже първият, не успя да стигне „Господари на ефира“, разкриват пред „Всеки ден“ от телевизията. Шефът Павел Станчев разбил на пух и прах предаването и го нарекъл „невероятна аматьорщина, обидна за зрителя“.

Никой от служителите на „Голата истина“ не е получил предизвестие, нито каквото и да е предупреждение. „Просто ни извикаха в петък сутринта и ни казаха: Дотук сме“, разказаха втрещени служители на Любо Нейков. Той бил направо шокиран, още повече че научил неприятната вест навръх рождения си ден, 7 февруари. Продуцентът и комик бил купил торти и швепс да почерпи екипа, когато бил неприятно сюрпризиран.

Веднага щом разбрал тъжната вест, Нейков вдигнал невъобразим скандал и напомнил на Павел Станчев, че предаването си има твърд договор и че не може ей така да се прекратяват отношенията с продуцентската му фирма „Дрийм тийм“. Станчев обаче бил категоричен: „Нищо лично! Няма да търпя нито едно предаване, което не е професионално и чийто рейтинг е под „Бразди“ на БНТ“.

От думите му станало ясно, че Би Ти Ви най-вероятно ще претърпи пълна промяна в програмната схема през следващите месеци, за да стане по-конкурентоспособна и да си върне предишната слава на най-гледана телевизия. Очаква се дори Магърдич Халваджиян и Иван и Андрей да се върнат на бял кон в телевизията. Арменецът имаше проблеми и конфликти с предишното ръководство на телевизията в лицето на Вики Политова. И докато тя и кланът Халваджиян имаха непримирима вражда, то Магърдич и Джуди са близки приятели на Станчев.

Източник: ПИК

Стани приятел на Поглед.инфо във facebook и препоръчай на своите приятели