Мъжки тениски 2014

15
Добави коментар
melangestore
melangestore

Мъжки тениски от DressPlace

Мъжки тениски – какви са новите тенденции
Мъжките тениски са любима дреха и на жени, и на мъже. Жените обичат да виждат мъжете облечени в тях, защото обикновено те изглеждат доста секси по този начин. И мъжете ги обичат заради това, че не само са удобни, а най-вече предизвикват този ефект у жените. Дори да им се наложи да излязат набързо, това секси излъчване може да бъде постигнато много лесно, обличайки подходящата мъжка тениска.

Тези дрехи са един нестихващ хит, но какви са последните тенденции около тях? Първото нещо, това е материята – те биват прозрачни и полупрозрачни, както в момента се харесват също така и когато са нещо нетрадиционно. Ако искате да сте в крак именно с тези нови тенденции, първото нещо на което трябва да обърнете внимание, когато купувате нова тениска е материята, от която е изработена, която трябва да е дръзка и дори странна. Облечена с едни също така леко нетрадиционни дънки, може да се постигне неотразима комбинация.

Разгледайте новите ни предложения в нашия Онлайн магазин – DressPlace

Ако държите да спазвате тази актуалност, второто нещо, на което трябва да обърнете внимание са акцентите – те също следват тенденцията и трябва да бъдат възможно по-дръзки като например черепи или женски форми. Загледайте се в акцентите и ще откриете вашата тениска в изкусителните устни на изрисувания модел върху нея или в наличието на камъни върху нея. Така определено ще бъдете хит на партито към което сте се запътили.

И за завършване на тази тенденция, третото правило е яркият цвят. Колкото са по-ярки нюансите, толкова по-добре. Свежият ви поглед няма да остане незабелязан, а модните ви предпочитания ще бъдат оценени подобаващо.

Със стилните и актуални мъжки тениски за сезона ще бъдете в крак с модата, ще привличате погледи и със сигурност ще се радвате на внимание. Използвайте тези модни трикове, за да се чувствате добре, комфортно и винаги модерно.

Мъжки тениски 2014 – видео